dimecres, 31 d’octubre del 2012

Romeo i Julieta


William Shakespeare

Romeo i Julieta està ambientada a la ciutat de Verona (Itàlia), al segle XIV i es basa en fets reals: les rivalitats entre famílies nobles d’aquesta ciutat.
Conta la dramàtica història de dos amants, Romeo Montagú i Julieta Capulet, les famílies dels quals viuen enfrontades des de fa molts anys. Romeo i Julieta s’enamoren, però saben que l’odi entre les famílies farà impossible el seu matrimoni. Per això decideixen casar-se

6 comentaris:

  1. Aquest llibre tracta d'uns nois que s'enamoren i decideixen casar-se, el problema és que les seves famílies estan enfrontades, els Capulet i els Montagú.

    Aquest llibre no m'ha agradat gaire, m'ha semblat que en alguns moments de la història es fa bastant pesat, i aquest tipus d'història no és el que més m'agrada.

    Li recomano a la gent que li agraden les històries d'amor.

    Jo de nota li poso un 5.

    ResponElimina
  2. Es l'obra de William Shakespeare més coneguda del món. Es la historia dels Montagú i els Capulets. La seva enemistat des de fa anys (que ningú sap perquè) Comença amb Romeu anant amb els seus amics anant a una de las festes del Capulets. Quan el cosí de la Julieta el veu en la seva festa el reconeix de seguida i vol matar-lo en un duel. En aquella festa estava la noia més bonica del poble. Quan es veuen s'enamoren mútuament.
    Per saber-ne més llegiu el llibre!

    Opinió personal:

    Esta molt bé perquè tracta sobre l'amor de les persones. Hi ha massa mort per ser una novel·la romàntica.

    Jo li vaig ficar un 9,5 perquè estava molt bé la novel·la, però acaba massa trista.

    ResponElimina
  3. Aquest llibre no me l'he acabat. Al principi està emocionant però poc a poc va parlant de la guerra i dels assassinats i ja no és gaire bo. El recomanaria als que els hi agradin les clàssiques històries i una mica la guerra. Li poso un 3.

    ResponElimina
  4. Aquest llibre parla de dos joves que s'enamoren, i decideixen casar-se. Però resulta que la família de Romeo i la família de Juliete estan enfrontats entre ells, i l'odi que tenen les famílies, impedirà el seu casament.
    El recomanaria a les persones que els hi agrada llegir i a les persones que el hi agraden les històries romàntiques.
    Jo de nota li posaria un 10 !

    ResponElimina
  5. És una història d'amor entre dos joves que és volen casar, però les seves famílies estan enfrontades, i impediran que es casin.

    Aquest llibre no m'ha agradat molt, al principi era emocionant però a poc a poc s'ha anat fent avorrit. M'ha agradat perquè no hi ha molta lletra i és molt curt.

    Li recomano a la gent que li agraden les històries d'amor.

    Jo li poso un 5

    ResponElimina
  6. Aquet llibre es tracta de un amor imposiblé de dos joves que els seu pares estan barallats.
    Jo li recomanaria a persones que son molt sensibles.

    ResponElimina