dijous, 18 d’octubre del 2012

Si tu em dius vine ho deixo tot...però digue'm vine

Albert Espinosa

En Dani es dedica a buscar nens desapareguts. Al mateix instant que la seva parella fa les maletes per abandonar-lo, rep una trucada de telèfon d'un pare que, desesperat, li demana ajuda.
El cas el conduirà a Capri, illa on afloren records de la seva infantesa i de dos personatges que el van marcar per sempre: el Sr. Martín i en George. Retrobar-se amb el passat portarà en Dani a reflexionar sobre la seva vida, sobre la història d'amor amb la seva parella i sobre les coses que són de veritat importants.
«Dedicat a tots aquells que continuen volent ser diferents i que lluiten contra aquells que desitgen que siguem iguals.»

6 comentaris:

  1. És una història que emociona molt i que et fa sentir millor amb tu mateix, ja que vius la història com si hi estiguessis implicat i el poguessis ajudar.

    ResponElimina
  2. Si tu em dius vine ho deixo tot, però digue’m vine és una història fictícia a diferència dels altres llibres que ha escrit Albert Espinosa que més aviat semblen d’ auto ajuda. No és l’autor mateix que explica les seves vivències, sinó un personatge fictici, però igualment segueix la línia dels altres llibres seus: aprenentatges de la vida.
    A mi personalment no m’ha agradat, ni aquest ni cap dels que ha escrit. Però vaja, és una opinió. No diré que no val res encara que no m’agradi gens perquè tota obra val i ademés hi ha moltíssima gent a qui li agrada i ha tingut molt èxit els últims temps. Li recomano a qui en general li agrada les series televisives que ha fet(explica gairebé el mateix). De nota li posaria un 5.

    ResponElimina
  3. Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine

    És un llibre que va d'un noi que busca nens desapareguts. Un dia, el truca un pare desesperat perquè han segrestat el seu fill, però just abans que el truqués, ell acabava de tenir una forta discussió amb la seva parella i havia marxat de casa posant fi a la seva relació.
    Va explicant com va a Capri, per buscar el nen segrestat, però mentrestant, explica també tota la història de quan era petit; era nan, i els seus pares també. Van morir en un accident de cotxe i ell va quedar a càrrec del seu germà, que no se'n preocupava gens. Va marxar de casa amb 13 anys, desprès de la mort dels seus pares i va anar precisament a Capri, on va conèixer una de les persones que li va marcar més la vida.
    Explica també la relació amb la noia que l'acaba de deixar, i tota la seva història.
    Vaig triar aquest llibre perquè a mi m'agraden molt els de l'Albert Espinosa, i aquest també m'ha agradat, però no tant com altres. Li recomanaria a la gent que li agradin els llibres que parlen molt de sentiments i que són emotius. De nota jo li posaria un 7.

    ResponElimina
  4. SI TU EM DIUS VINE HO DEIXO TOT... PERÒ DIGUE'M VINE
    Albert Espinosa, La Rosa dels Vents

    En Dani, és un home que treballa buscant nens desapareguts, un home que l'acaba de deixar la parella, rep un cas difícil d'un nen desaparegut del qual el farà viatjar a la seva infància, a llocs on fa molt de temps que no veu, i també a moments difícils.

    M'ha agradat molt la forma en que escriu l'Albert Espinosa, descriu amb detall el caràcter dels protagonistes, l'entorn...etc. També la sensibilitat amb que escriu. No tinc res de que criticar.

    Recomanaria aquest llibre a la gent que li agrada l'Albert Espinosa, l'intriga, amor i aventura.

    Nota: 10

    ResponElimina
  5. Si tu em dius vine ho deixo tot...però digue'm vine

    Parla d'en Dani, que té com a treball buscar nens desapareguts. Un dia li donen un cas d'un nen desaparegut, ell l'accepta i durant la busca el porta fins a l'illa de Capri , (on té molts records de la infantesa ) durant la història també es separa de la seva dona i acaba amb un final inesperat.

    Em sembla un llibre fàcil de llegir i és molt recomanable, perquè et fa reflexionar.
    Li recomano a la gent que li agradin els llibres de intriga, amor i de sentiments en general.

    Nota : 9,5

    ResponElimina
  6. Resum: En Dani té problemes amb la seva parella. Enmig d'una greu discusió en que ella l'amenaça de deixar-lo li sona el mòbil. Com que l'ha d'agafar si o si, la seva parella sen va de casa. El Dani busca nens desapareguts o segrestats. Aquest cop ha d'anar a una illa, Capri. Durant el viatge ens explica moltes coses sobre dos homes que va conseixer en el seu passat (el Sr.Matín i el George) que havia enterrat en la seva memòria.

    Opinió personal: M'ha agradat bastant, sobretot el final. He après moltes coses i reflexions que mai hauria pensat i que són totalment certes.
    El recoman-ho a tots aquells que pensen que la seva vida ja no té sentit.

    Nota: 8

    ResponElimina