dijous, 25 d’octubre del 2012

Solituds de l'Anna

Jordi Sierra i Fabra

L'Anna és una jove feliç que comet un error fatal: lliurar-se a l'amor sense la protecció necessària. I això té consequències molt greus per ella que haurà d'afrontar el problema completament sola, presonera d'un cercle d'hipocresia i mesquinesa...
 És un llibre compromès i directe que denuncia la situació d' aïllament en què es troben la majoria de adolescents que han de acarar un embaràs no desitjat.

6 comentaris:

  1. Aquest llibre tracta d’una noia de 19 anys que es diu Victòria i se’n ha anat a estudiar a Londres, però ha de tornar perquè se li ha mort la seva germana de 15 anys, l’Anna, i ha d’assistir a l’enterrament i estar al costat de la seva família, ara més que mai. La Victòria no pot viure sense saber perquè s’ha mort la seva germana, així que comença a investigar i a buscar respostes, a parlar amb la gent que coneixia l’Anna i a enfrontar-se amb la realitat ella sola, ja que els seus pares es conformen a viure sense saber la veritat del que li ha passat a l’Anna. A mi m’ha agradat molt aquest llibre perquè et fa obrir els ulls, i t’ajuda a veure que no tot és com a les pel•lícules, que la vida pot ser molt dura i que quan t’enamores pots fer coses que mai hauries imaginat.

    ResponElimina
  2. Aquesta novel · la tracta d'una noia que es diu Victoria, aquesta noia estava estudiant a Londres però va tenir de tornar perquè la seva germana gran Anna, acabava de morir. Anna comet l'error de tenir relacions sexuals sense la protecció necessària, i quan va a avortar mor. La seva germana Victòria s'encarrega d'endevinar que va passar, qui és el pare, perquè va haver de afrontar sola .. i altres preguntes sense resposta ja que els seus pares no volen saber res del tema.
    Aquest llibre m'ha agradat ja que explica les conseqüències dels actes imprudents de les adolescents i el cingle que això comporta.
    Li recomano aquest llibre a qualsevol noia.
    De nota un 8.

    ResponElimina
  3. Solituds de l'Anna és un llibre per reflexionar sobre el valor que té la vida i és molt recomanable per la gent que li agrada el misteri. El llibre tracta d'una noia que es mort per avortar un nen; la seva germana,quan va passar tot, no ho sabia,ja que estava estudiant a Londres. La germana,en arribar a casa seva, va investigar sobre per que s'havia mort la seva germana. Jo en aquest llibre li he posat un 9 ja que m'ha agradat molt.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Aquest llibre t'endinsa en el món de una noia que ha perdut a la seva germana i es sent culpable per no haver pogut estar al seu costat quan ho va necessitar, ja que ella estava a Anglaterra estudiant. El llibre explica la difícil relació que tenien ella i la seva difunta germana amb els seus pares, i també com la Victòria, la germana gran, va descobrint les causes del perquè va morir la Anna, la petita. És un llibre molt recomanable a tothom ja que penso que a part de ser força misteriós, toca tots els temes: des de l'amor, la relació amb els pares i familiars i els pensaments d'una noia semi-adulta, fins el camí que tens que triar a la teva vida incloent-hi els pros i els contres. El llibre es mereix un 9,5, realment enganxa.
    P.D.:Sinó t'agrada llegir no t'agradarà gaire.

    3er B

    ResponElimina