dijous, 4 d’octubre del 2012

Harry Potter y la cámara secreta / i la cambra secreta

  J.K. Rowling

 Tras derrotar una vez más a lord Voldemort, su siniestro enemigo en Harry potter y la piedra filosofal , Harry espera impaciente en casa de sus insoportables tíos el inicio del segundo curso del Colegio Hogwarts de Magia y Hechicería. Sin embargo, la espera dura poco, pues un elfo aparece en su habitación y le advierte que una amenaza mortal se cierne sobre la escuela. Así pues, Harry no se lo piensa dos veces y, acompañado de Ron, su mejor amigo, se dirige a Hogwarts en un coche volador. Pero ¿puede un aprendiz de mago defender la escuela de los malvados que pretenden destruirla? Sin saber que alguien ha abierto la Cámara de los Secretos, dejando escapar una serie de monstruos peligrosos, Harry y sus amigos Ron y Hermione tendrán que enfrentarse con arañas gigantes, serpientes encantadas, fantasmas enfurecidos y, sobre todo, con la mismísima reencarnación de su más temible adversario.

2 comentaris:

  1. Jan Roca ha dit:

    Era un noi, Harry Potter, molt conegut per la seva història. Tornà a Hogwarts en el seu segon any. Ell segueix a Gryffindor con l' anterior any, i aquest any hi va la germana d' en Ronald Weasly, la senyoreta Ginny Weasly. Com cada any passen les històries de sempre, però aquest curs tornen a haver-hi persones que queden petrificades perquè han obert la cambra secreta. La gent es pensa que és en Draco Malfoy, pero ningú sap qui és. Uns dies després agafen una noia i la tanquen a la cambra, però ningú no ho sap, només els professors, i en Harry i en Ron que ho van sentir. Era la Ginny Weasly, i en Ron al sentir-ho es va preocupar molt perquè es tractava de la seva germana.

    De Harry Potter a mi m' agrada la seva manera de ser, perquè m'identifico amb ell i m' agrada com fa les coses.
    A mi aquest llibre m' agrada molt perquè sóc fan de Harry Potter i m' agraden les pel·licule i llibres de màgia. Està molt ben escrit i les frases són fàcils d' entendre, i no és gaire difícil d'enganxarte al llibre.

    ResponElimina
  2. m'estic llegint la col·lecció de Harry Potter i m'agrada molt perquè a mi m'agraden els llibres i pel·lícules de fantasia i aventures

    ResponElimina