dimarts, 6 de novembre del 2012

A tres metres sobre el cel / A tres metros sobre el cielo

Federico Moccia

 Babi i Step no poden ser més diferents: les seves famílies, la seva extracció social, els seus 
hàbits els allunyen. Pertanyen a dos mons separats, però s'enamoren. No els resulta fàcil, perquè cap dels dos cap cedir, tot i això l'amor els transforma. Babi es torna irreconeixible davant d'uns pares traumatitzats, Step demostra que sota l'espessa crosta de noi dur que s'ha constituït s'hi amaga un passat irresolt.
Amb el rerefons de la frenètica vida dels suburbis de la capital romana, es dibuixa un microcosmos de joves rebels que viuen la vida fins a l'últim alè, intentant volar "a tres metres del cel".
                             

3 comentaris:

  1. Carlota Val ha dit:

    El llibre "A tres metres sobre el cel" parla de l’amor impossible entre la Babi, una noia de classe alta, i el Hugo (H), un noi que es passa la vida anant amb moto i posant-se amb problemes. Al principi el seu amor es molt apassionat i viuen moments molt bonics, però ja més cap al final es comencen a veure més les diferencies que hi han entre ells. Això també es causa de la mort d’en Pollo, millor amic d’el Hugo (H) i novio de la Katina, que es la millor amiga de la Babi.
    És un llibre increïble, m’ha enganxat molt. No tinc paraules per descriure’l, tot i així és un llibre d’una relació casi impossible, però inevitable. M’ha ajudat a entendre que les coses només passen un cop i que per molt que t’esforcis mai més tornaràs a viure aquell moment. És un llibre preciós, ple de sentiment i que ràpidament t’enganxa.

    ResponElimina
  2. Aquesta història passa a Roma on la protagonista Babi, és una noia guapa, bona i llesta. Un dia coneix a l'Step, que és un noi problemàtic que li agraden els riscos. Al principi no es causen bona impressió, però més tard s'acaben enamorant i apareix la part més bona de l'Step i la no tan bona de la Babi .

    Aquest llibre està bé, perquè és una història d'amor maca (com totes), però no té res en especial. Es nota molt que és escrita als adolescents. En referència als personatges , crec que la protagonista és molt superficial. La lectura se m'ha fet feixuga, perquè hi ha masses descripcions i detalls.

    Recomano aquest llibre a la gent que li agradin les històries d'amor .

    nota : 6

    ResponElimina
  3. El llibre tracta sobre un moter enomenat Step amb molta mala fama i amb un passat obscur que s'enamora de una noia molt maca i bona estodiant enomenada Babi. Ells dos junts descobrirant que es la màgia del primer amor.

    Bé... al principi l'historia em resultava una mica pesada peró a mesura que abançava m'agradava més ja que l'historia de amor que vien els nostres protagonistas es alló que tot adolescent voldriam viure.

    Recomano aquet llibre a aquelles persones que els hi agradin els llibres de amor.

    NOTA: 8

    ResponElimina