dimecres, 7 de novembre de 2012

Atrapada al mirall

  Gemma Lienas

La Laura Bellido és una arquitecta amb estudi propi, un marit atractiu i simpàtic i un fill de sis anys; no té problemes de diners, ni aparentment de cap mena, i sembla una dona feliç. Res no fa pensar que una matinada, després d'un romàntic sopar amb el seu home, la Laura acabarà estimbant-se per les costes del Garraf. Quan la Gina, la seva íntima amiga que viu a l'estranger, rep la notícia de la seva mort, té la sensació que hi ha alguna cosa que no encaixa; aquesta intuïció inicial va prenent cos quan s'instal·la a Barcelona i aprofundeix en la vida, aparentment estable, de la seva amiga. A partir de les converses amb les persones més properes a la Laura, la Gina comença a descabdellar un fil que la portarà a descobrir una reveladora història que feia anys que la seva amiga mantenia amagada.

1 comentari:

  1. Aquesta novel·la tracta sobre una noia que és arquitecta, casada i amb un fill. Aparentment viu feliç sense problemes però acaba morint. La seva millor amiga investiga el perquè de la seva mort i descobreix coses que ningú sabia.
    M'ha agradat força ja que el llibre et manté enganxat fins al final i poc a poc vas descobrint coses i encaixant peces sobre la mort de la noia.
    El recomanaria a gent que els agradi els llibres d'intriga i de problemes de persones.
    De nota li poso un 8.

    ResponElimina