dimecres, 14 de novembre del 2012

Brisinger

Portada
Christopher Paolini

Juraments que són qüestionats... lleialtats que es posen a prova... Després de la colossal i temible batalla de les Planes Ardents que va enfrontar per primera vegada les forces rebels dels vardens i les de Galbatorix, Eragon i Saphira s'adonen que encara no són prou forts: les seves vides han estat a les mans d'un nou i inesperat enemic que els ha perdonat a l'últim moment. Eragon vol prosseguir el seu entrenament, però la seva intenció es veu frustrada per una teranyina de promeses i juraments antics. La primera promesa la va fer al seu cosí Roran: rescatar la seva estimada, Katrina, de les mans de Galbatorix. Però el Genet de Drac té altres compromisos: els vardens el necessiten més que mai, ara que s'han mostrat a la vista de l'enemic. I els nans i els elfs també esperen l'ajuda del Botxí de l'Ombra.La tria d'Eragon i Saphira no és fàcil. Les seves decisions es veuen enterbolides pel remolí de violència que s'apropa; però finalment trien endinsar-se dins l'Imperi per mirar de rescatar Katrina, tot i que no és l'opció més assenyada. Eragon és l'esperança per deslliurar-se de la tirania. Podrà un simple granger comandar les forces rebels i derrotar el rei?
  

1 comentari:

  1. Carlos Ruiz Serra

    El llibre que m'he llegit s'anomena "Brisingr":
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè la historia que tracta és molt atractiva, ja que descriu a la perfecció el que està passant perquè qui ho llegeixi s'ho pugui imaginar al detall.

    Aquest llibre és el tercer de la saga "Eragon" que narra la historia de les les aventures que passa un noi que treballa en el camp anomenat Eragon, que troba un objecte que sembla una pedra preciosa que podria fer rics a la seva família ho guarda molt celosament però de cop i volta, una nit la pedra és trenca i surt una dragona com les de les llegendes que li explicaven quan era petit...

    Per la meva opinió aquest llibre es mereix un 9 sobre deu Junt amb"Eragon" i "Eldest" , primer i segon de la saga, perquè m'han enganxat molt i li recomanaria al Marc Torres perquè sé que li agraden les històries d'aventures amb un toc de fantasía.

    ResponElimina