dimecres, 14 de novembre del 2012

Campos de fresas / Camps de maduixes

Jordi Sierra i Fabra

En un hospital, Luci està en coma. El motiu? Un cop de calor a causa d'un èxtasi, la droga de disseny que està de moda. Els seus amics comencen a reflexionar sobre el que va passar el dia anterior; la seva millor amiga, bulímica, s'enfronta finalment a ella mateixa; el noi que està enamorat de Luci busca el camell que va subministrar-li la pastilla amb l'esperança que l'ajudarà a salvar-li la vida.

12 comentaris:

  1. Comença un dia qualsevol de festa, on els joves van sota els efectes de l'alcohol i ningú sap que fa am las seves accions, i els perjudicis que pot causar son molts. Un grup d'amics s'apropen a un narcotraficant i li compren unes pastilles amb un dibuix curiós. Els amics sense pensar-lo dos cops s'ho van menjar, directe a la boca. Quan tots estaven el el moment de mes eufòria, a una noia del grup l' agafa un coma i allà la festa inolvidable que semblava ser es torna un horror. Van anar tots al hospital desesperats per el cas crític de la seva amiga. Ella sentia tot lo que al seu voltant passava. Després de certes investigacions la droga no es identificada ja que esta portada des de l'extranger, que es diu "eva". Els metges saben que es una droga derivada d' altres conegudes, però falta descobrir una per salvar la vida de la noia.
    Aquest llibre esta prou bé, però per el meu gust aquest tema ja l'he llegit, escoltat, suficients cops .
    Nota: 8

    ResponElimina
  2. Tot comença quan la Luciana, una adolescent normal, es queda amb coma un dissabte, degut a una pastilla de èxtasi, que va prendre en una discoteca anomenada "Pandora's". Aquesta mateixa nit, en que Luciana es queda en coma per culpa de un cop de calor d'èxtasi, els seus amics la porten al hospital on l'ingressen. El metges neccessiten saber el contingut de la pastilla, per poder salvar la vida de la jove. Eloy, el seu nòvio, els amics de la Luciana i uns quants policies, busquen al narcotraficant que els hi va vendre les pastilles.
    Penso que aquest llibre ha estat força bé, però s'ha m'ha fet una mica pesat.
    Nota: 8

    ResponElimina
  3. La Luci ha entrat en coma per culpa d’una pastilla d’èxtasi. Tots els seus amics, que també van prendre la droga, busquen desesperadament al narcotraficant qui els va vendre les pastilles, amb la fe de poder ajudar a la noia. Durant tota aquesta història, la noia s’adona de tot el que passa al seu voltant, sense poder dir res.
    Aquest llibre m'ha agradat bastant perquè és una historia actual i realista. En la meva opinió, crec que val la pena llegir aquesta historia per a adonar-se'n de les conseqüències que aporten aquestes "modes".
    Li recomanaria a qualsevol adolescent que li interessi aquest tipus d'històries realistes.
    NOTA: 8

    ResponElimina
  4. La protagonista es Luciana, tiene 18 años, le gusta jugar al ajedrez, pero comete un error de tomarse una pastilla de éxtasis y a cavo de ello se queda en coma. Durante la historia, los padres de Luciana, su novio Eloy y su amiga Loreto intentan hacer lo posible para que Luciana no muera.
    Sinceramente el libro se me ha hecho un poco pesado, porque, en la mayor parte de el libro, la historia queda congelada y no sucede nada.
    Lo recomiendo a la gente que le gusten los libros que hablan de las drogas.

    Nota : 7

    ResponElimina
  5. Jan Roca ha dit:

    Un dia una noia, la Luci, esta al hospital en coma a causa de l' extasy (la droga que per ells esta mes de moda). Els seus amics pensen i no paren de pensar sobre el que va passar aquell dia. En poc temps tots el que coneixen a la Luci comencen a lluitar per ella, per ajudar-la, però també lluiten per alguna cosa més.
    M'ha agradat perquè t'ensenyen que les drogues no son per jugar, i també que quan vas a fer una cosa fes-la pensant, no ho facis per quedar bé.

    ResponElimina
  6. Camps de Maduixes tracta d'una noia anomenada Lluciana que entra en coma.
    La Lluciana és una nena normal, estudiosa, juga a escacs,..., i fa vida normal la d'una adolescent. La Lluciana va sortir de festa amb els seus amics com cada divendres. Els de la colla de de la Luci eren en Santi, la Cinta, en Màxim, la Loreto i l'Eloi. L'Eloi aquella nit no va sortir perque es va quedar a casa seva estudiant i la Loreto tampoc perque es una nena malalta, té bulimia.
    Aquella nit van fer una cosa que no acustomaven a fer. Van comprar pastilles a un camell, en Mosca. A la Luci se li va sentar malament i aixo va fer que entres en coma.
    Tots els seus amics faran tot el possible per ajudar a la seva amiga per sortir del coma.
    M'ha agradat el llibre, li poso un 10. Parla de coses que qualsevol nit que sortis ho pots fer, tan sigui com pressio o per la curiositat d'apendre noves experiencies i aquest llibre t'ajuda a reflexionar i que les coses les fas perque tu vols no perque els del teu voltant ho facin.

    ResponElimina
  7. De este libro destacaría el afán de superación de Luciana por intentar salir del coma y también hay alguna cosa que no se entiende sobre en que sitio se encuentran los amigos. Este libro me ha gustado porque tiene esta basado en la realidad y algún día te podría pasar esto.
    Esta lectura la recomendaría a la gente que le guste superar-se a si mismo.
    De nota le pondría un 9,5

    ResponElimina
  8. A m'hi aquest llibre m'ha agradat força. És fàcil de llegir. És interessant ja que tracta sobre un tema que a qualsevol li pot passar, per tan està basada en fets reals. El recomano a la gent que li agradi el drama.
    Una nota de l'1 al 10: un 9

    ResponElimina
  9. M'ha agradat molt aquest llibre perquè explica algunes causes que passen als caps de setmana a les discoteques o "raves" d'adolescents; com la mort per sobredosi d'alguna mena d'èxtasi. Recomano aquest llibre a qualsevol mena d'adolescent ja que pot fer canviar en la forma d'actuar quan es surt de festa.
    Una nota de 1 al 10: 8

    ResponElimina
  10. Va sobre una nena que en una discoteca li va donar un cop de calor, per culpa de una pastilla, que al mig hi havia una luna dibuixada. La Luci va estar en coma, mentres els seus amics, estavan malament i l'Eloi, el novio de la Luci, aconsegueix una pastilla perquè els metges sapiguen de que es tracta. Pasen coses i el amics cada cop estan més preucupats.

    ResponElimina
  11. Va de una nena que per les drogues es queda en coma.

    Em sembla un llibre que t'ensenya els perills que poden tindre les drogues i que és recomanable per la gent jove.

    Nota:8

    ResponElimina
  12. La Luci, una noia estudiosa, correcte... ha entrat en coma per culpa d'una pastilla d'èxtasi. Tots els seus amics que també van prendre la droga amb ella a la festa busquen com desesperats el narcotraficant al qual li van comprar la mercaderia. Amb l'esperança de poder ajudar als metges a descobrir com fer sortir la seva companya del coma. Durant tota la narració es va explicant com es va sentint la protagonista al veure passar la seva vida sense capacitat per poder-se moure.
    El llibre m'ha agradat molt perquè és una historia realista i d'aquesta època. Jo , sincerament el recomanaria per tal de poder demostrar el mal que et poden arribar a fer a un mateix i a tots els seus éssers estimats aquestes «drogues modernes»
    NOTA: 8,75

    ResponElimina