dijous, 8 de novembre del 2012

Més vides

                                  Cecilia Alcaraz /Aina Clotet / Bonaventura Clotet

La Carme i el Xavier hauran de lluitar contra la discriminació del seu fill nomès perque ells són seropositius; un viatge els mostrarà la cruesa de la prostituciò infantil..... Una novel-la basada en fets reals que ens intenta apropar amb naturalitat i optimisme una realitat.

2 comentaris:

  1. Aquest llibre ens parla de vivències de persones reals que pateixen la malaltia de la Sida. Els escriptors, metges, han optat per redactar-lo amb una mica de ficció però amb l'objectiu de fer arribar als lectors la gran importància de les precaucions, i en cas de no seguir-les, les conseqüències que et pot comportar.

    El recomanaria sobretot als adolescents ja que és molt interessant i et dóna molta informació. El valoro amb una nota d'un 7.

    ResponElimina
  2. Més vides, és un llibre sobre diferents persones que conviuen amb la Sida. Per exemple, una parella infectats d'aquesta malaltia volen tenir un fill.
    Aquest llibre m'ha agradat perquè parla d'un tema que crec que és important parlar-ne. També t'ensenya com els personatges del llibre lluiten i tiren endevant. També he après coses que no sabia i m'ha agradat saber.

    El recomanaria a tots els adolescents, ja que crec que és un tema que ens hauría de cridar l'atenció a tots, i també a persones que vulguin saber més coses sobre la Sida. De nota li poso un 7.

    ResponElimina