dimarts, 27 de novembre del 2012

Com em vaig convertir em un estúpid

Martin Page

¿És possible, i desitjable, adormir la intel·ligència per integrar-se millor en una societat on els estúpids són feliços? Atoine, el jove i lúcid protagonista d'aquesta novel·la, cansat de ser desgraciat i de sentir-se sol, decideix cretinitzar-se. Martin Page narra amb una irresistible eficàcia satírica aquest procés, que comença per estovar-se el cervell amb alcohol. Fracàs: a la primera cervesa, Antoine cau en un coma etílic. Ni un curset d'aspirants al suïcidi, ni la immobilització davant el televisor menjant hamburgueses resolen el problema. Antoine troba feina en una financera, pensant que fent-se ric potser s'estupiditzarà, i gràcies a cometre un error informàtic és considerat un geni de les inversions. Es compra un loft, un porsche vermell. Però... No és pas estúpid qui vol.

1 comentari:

  1. Aquesta novel·la tracta d'un home, Antonie, que entra en una depressió i decideix convertir-se en un alcohòlic. En veure que no funciona, intenta suïcidar-se de diferents maneres però mai ho aconsegueix.
    M'ha semblat un llibre bastant divertit i agradable de llegir, ja que té un vocabulari molt simple i com que et deixa amb l'intriga, tens ganes de llegir.
    Jo li poso un 9.

    ResponElimina