dimarts, 13 de novembre del 2012

Cordeluna

 Elia Barceló

Mil años atrás una historia de amor quedó truncada por la desgracia y una maldición. Un poder tan maligno que había conseguido retener a sus espíritus generación tras generación. Y mientras tanto, los amantes esperan…, condenados a reencontrarse y a perderse por culpa de los celos y el odio. El caballero y la dama. El guerrero y la doncella. Hasta que tal vez un día, tal vez en nuestra época, siglos después, un poder superior y benigno consiga romper el maleficio.

2 comentaris:

  1. En un antic monestir de la zona de Burgos, s’està fent un projecte teatral en el que participen joves de tot Espanya, entre ells, el Sergio i la Gloria, que encara que no ho sàpiguen estan predestinats. Però una gelosa monitora intentarà destruir la parella.
    En una altre època, Sancho Ramírez, un cavaller vassall de Don Rodrigo, partirà cap al desterrament amb l’espasa del seu pare Cordelluna, el seu senyor i els fidels d’en Rodrigo. Un cop desterrat en terra de moros és veurà envoltat de sang i guerra però també d’amistat i honor. Però tot canvia quan va a Lleò i coneix la Guiomar.

    Aquest llibre m’ha agradat bastant, tot i que me l’he hagut de llegir en castellà. És un llibre ràpid de llegir i els personatges estan molt definits. L’història està molt ben ambientada en cada època, encara que la part del nostre segle se m’ha fet una mica avorrida.
    Nota: 8’5

    Arnau Solà 3rB

    ResponElimina
  2. Dos joves, Sergio i Gloria es coneixen en un projecte teatral d'Espanya, però ells no saben que el destí els havia escollit per acabar amb una maledicció creada al segle XI per una madrastra gelosa de la seva fillastra Guiomar i el seu marit Sancho, un cavaller.

    Aquest llibre m'ha agradat molt i no l'he trobat avorrit en cap moment. M'ha agradat el fet que tota l'historia està basada al voltant de l'espasa "Cordeluna". També m'ha agradat que dues històries diferents s'acabin trobant al final.
    Nota:9

    Enric Aliberch 3rA

    ResponElimina