dilluns, 12 de novembre del 2012

Crepúsculo: un amor peligroso / Crepuscle: un amor perillós

                                       Stephenie Meyer

Bella Swan regresa a Forks, Washington, para reunirse con su padre, Charlie cuando su madre, Renee, se va de viaje con Phil, su nueva pareja.
Al poco de llegar al instituto conoce a los Cullen, un grupo de atractivos y misteriosos jóvenes entre los que destaca Edward, de quien se enamora y es correspondida. Claro que él tiene un pequeño secreto...

6 comentaris:

  1. Aquest llibre tracta sobre una noia humana, Bella, que se'n va a viure amb el seu pare a Forks. Allà coneix a gent nova, fa amigues i , en concret, coneix a una noi, Edward, però es dona compte que té molts secrets amagats i alguns de molt perillosos. Comencen a parlar i a descobrir coses l'un de l'altre, per exemple, que l'Edward és un vampir i tota la seva família també. Amb el temps es comencen a enamorar l'un de l'altre i degut a l'arribada d'un vampir a la cuitat que també anel·la beure's la sang de Bella a de marxar de la ciutat. Per culpa d'aquest vampir incontrolable Bella i la seva família està en perill, però l'Edward i la seva família estaran allà per protejir-la.
    Aquest llibre m'ha agradat molt per la història d'amor entre Bella i Edward.
    Jo el recomanaria a les persones que els hi argadin els llibres romàntics.
    De nota li posaria 10.

    ResponElimina
  2. Este libro tracta de una chica llamada Isabella Marie Swar,(Bella), de 17 años, que se va a vivir a Forks,(Washintong)con su papa porque la madre se casa con un jugador de béisbol. En forks conoce al mejor amigo de su padre que tiene un hijo llamado Jacob. Isabella (Bella)conoce a un chico llamado Edward y se enamora de él. Descubre que es un vampiro, igual que su familia. Son vampiros que se alimentan casando animales, no humanos. Jacob, hijo de el mejor amigo de su padre, es de una tribu de lobos "antílopes", y le cuenta una historia de "antílopes" y una leyenda de "los fríos". Bella, al final, acaba en problemas, la quieren matar tres vampiros por ser humana, pero la familia de Edward, la protege..
    Este libro me a gustado porque es emocionante, y tiene bastantes detalles, que te hace entrar en la historia.
    Lo recomiendo a personas que le gusten las historias de amor y aventura. Y la nota le pondría un 8.

    ResponElimina
  3. Martina Garcia

    Aquest llibre m'ha agradat molt però és molt llarg i ja mel'he llegit ja més d'un cop. Es un llibre que tracta sobre vampirs i homes llop i també té molta acció i romanticisme. Li recomano a las persones que es hi agrada llegir ja que es llarg també a les que els agrada el romanticisme i la emoció. De nota jo li posaria un 8 ja que es llarg i molt entretingut encara que m'ha agradat molt però es massa llarg per a mi .

    ResponElimina
  4. Personalment jo trobo que enganxa, però no m'agrada gaire el fet que hi hagi tant romanticisme ja que quan has llegit unes quantes pàgines el llibre es fa lent i això precisament no es el que volen els lectors. Però en general la història esta prou ben aconseguida.

    ResponElimina
  5. Quan la Bella te que anar a viure amb el seu pare, la Bella coneix a un noia l' Edward Cullen un noi que amaga un secret que la Bella intenta averiguar quan la salva d'un accident de cotxe.

    ResponElimina