dimarts, 13 de novembre del 2012

Viure al límit

   David Skipper

En Simon i en Darreu són dos amics amb una entesa absoluta entre ells. La vida, però, els posa a prova quan en Darren pateix unes pallisses horribles, despietades, per part del seu padrastre... la droga es creua en el seu camí, un camí de vies ferrades, en què passejar-hi pot ser tant una sortida com un macabre joc. 

2 comentaris:

  1. Viure al límit és una novel·la realista que explica la història de dos nois que han set amics des de petits. Aquests dos nois, en Simon i en Darren es troben en diferents situacions, i en alguna d'aquestes situacions la seva amistat es distancia força, però per sobre de tot es volen mantenir units, per més que costi.
    A mi aquesta novel·la m'ha agradat molt i li he posat un 8, la recomano a les persones que volen llegir històries realistes, d'amistat i de problemes amb les drogues.

    ResponElimina
  2. És la història de dos amics que passen molts moments junts però l'agressió d'un padrastre, la malaltia d'un germà, el consum de les drogues i altres coses, faran que la seva amistat no passi per el seu millor moment i es creïn més problemes. M'ha agradat perquè t'ensenya una mica millor el significat de la verdadera amistat, no es fa pesat i et transmet molts sentiments i emocions. El recomano a la gent aventurera, amb ganes de fer moltes coses i de llegir llibres relacionats amb l'adolescència. NOTA: 7

    ResponElimina