dimecres, 14 de novembre del 2012

Demana'm la lluna / Pídeme la luna

 Demana'm la lluna
Care Santos

La Blanca camina cap a la taquilla 16 sense desviar la vista de les rajoles del terra. L’obre i en recull les seves coses, les poques que queden. La Blanca canvia d’institut. Li ho ha recomanat el seu psicòleg. Al nou centre, ningú no la coneix, i allà l’Àlex i els seus no podran continuar humillant-la com ho han fet fins ara. Malgrat tot, la Blanca sap que deixa enrere moltes més coses bones que dolentes, per això mira amb certa nostàlgia el que ha estat el seu institut des de fa dotze anys. Tot i que ara també és feliç per aquesta altra vida que comença i que, per primer cop, li ve de gust explorar.

3 comentaris:

  1. Aquesta novel·la tracta d'una noia que pateix bullying a l'escola, la noia va explicant tot el que li ha passat i tot el que ha patit per aquells nois que li van fer la guitza, tot això va relacionat amb una història d'amor.
    M'ha agradat perquè és una novel·la d'actualitat, que cada cop que la llegeixes et va enganxant més i més. També s'enriqueix gràcies a que en alguns capítols parlen les seves amigues sobre ella.
    Recomanaria aquest llibre a qui li agradi les novel·les d'actualitat, reals i també d'amor.
    De nota jo li posaria un 7'5.

    ResponElimina
  2. DEMANA'M LA LLUNA

    La Blanca es una nena de 16 anys que li fan bullyng. Decideix mudar-se a un altre ciutat e institut. Pero els nens de aquest institut en el que estava coneixen gent del nou i els i expliquen coses...

    Al arribar al nou institut la Blanca se sent rara perque ningu li fa cas, coneix una amiga que li passa el mateix que ella i les dos es fan molt amigues. A les dues els hi agrada el mateix noi. La mare de la Blanca esta en una relacio amb el tiet de la Blanca i no estan molt pendens d' ella respecte l institut, La Blanca parla molt subin amb el seu germà gran que esta a europa, li envia cartes cada setmana i en una de elles li diu com es sent.


    El llibre m'agradat perque t explica les emocions i com s ha sent la gent quan la insultem o la critiquem. La nota que li vaig posar va ser un 8 . Li recomanaria a la gent que s atreveixi a aguantar un llibre curt però pesat

    ResponElimina
  3. La Blanca és una noia de 16 anys a la que li fan bullying al institut. El psicòleg li recomana que es canvii de institut i això fa. Al llarg de la història va explicant tot el que li ha passat en aquests darrers anys, el que ha sentit i el que ha patit.

    M'ha agradat molt perquè hi ha moltíssima gent adolescent que pateix bullying i aquest llibre t'ajuda a entendre tot el que arriba a patir aquesta persona, com ho viu. Saber amb les persones que es refugien, però sobretot entendre que hi ha psicòlegs, amics, familiars, gent que t'estima i t'apoia, que t'ajuden i busquen maneres per solucionar els problemes.

    De nota li poso un 8

    ResponElimina