dilluns, 5 de novembre del 2012

El diario rojo de Carlota

Gemma Lienas
 No es estrictamente un diario, ni tampoco una novela. ¿Qué ocurriría si la explosiva Carlota protagonista de tantos libros memorables, y Flanagan el famoso detective, se conocieran, intimaran, establecieran relaciones sentimentales, practicaran sexo y.... nos lo contaran paso a paso? El lector puede asistir junto a Carlota a las primeras experiencias sexuales, disfrutando sobre los aspectos fundamentales de la sexualidad. Nunca un libro ha unido diversión, utilidad, literatura y didáctica de manera tan natural, fresca y directa como éste, sobre uno de los grandes temas de siempre.Si eres chica, disfrutarás con la historia y descubrirás aspectos fundamentales sobre tu propia sexualitat. Si eres chico, te ayudará a entender cómo es la sexualitat femenina.

2 comentaris:

  1. Títol del llibre: El Diario Rojo de Carlota
    Editorial i col·lecció: Destino, 24.

    Aquest llibre parla sobre la Carlota, una noia que un dia decideix fer un "Diari" sobre tot allò que fagi referència al sexe. Ho decideix fer per fer una mena de recopilació, de les coses que ella creu més importants o simplement útils de saber. Així dia a dia, va apuntant coses noves que va aprenent, i a la vegada les seves experiències. Llegeix-te el llibre si vols saber les seves aventures i com acabara el seu diari!

    Aquest llibre m'ha agradat, però no massa, penso que la idea és bona, ja que amb aquest llibre he après coses noves i interessants però a mida que tel vas acabant de llegir es va fent una mica pesat, però per passar el temps ha estat bastant entretingut. Recomano aquest llibre per a la gent que li agraden les històries d'amor més modernes, i per qui vol aprendre coses interessants sobre el sexe, i aprendre més sobre un mateix.

    Nota: 6,5.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta d'una adolescent, la Carlota, que té 16 anys. Decideix fer un llibre el qual parli del sexe, les seves experiències i coses les quals s'informa més.
    Té una relació amorosa amb un noi, on compartiran afició d'escriure el llibre del mateix tema. Però, també hi ha el ex de la Carlota, i ella no sap ben bé a qui estima de veritat.
    Aquest llibre m'ha agradat, perquè va canviant de temes, i no es fa pessat. Jo el recomano a la gent que li interessi aquest tema, que li agradi els temes d'amor, i aprendre més coses.

    nota:9

    ResponElimina