dimecres, 21 de novembre del 2012

El tigre del pou

 Philip Pullman

La Sally Lockhart viu dedicada a la seva filla, la ­Harriet, en una casa que comparteix amb els seus amics, l’intrèpid Jim Taylor i el genial Webster Garland. El seu negoci no havia estat mai tan pròsper, però un dia rep una petició de divorci signada per un home que ella ni tan sols coneix. La nostra heroïna necessitarà reunir tota la seva astúcia per no enfonsar-­se ni perdre la batalla. Aquesta vegada tindrà el suport d’en Daniel Goldberg, un periodista abnegat amb qui comparteix el gust per l’aventura, l’audàcia i una inesgotable set de justícia. I per damunt de tot plana l’ombra del malvat i poderós Tzaddik, un personatge que s’ha convertit en llegenda i el nom del qual provoca esgarrifances.

1 comentari:

  1. Aquest llibre està ambientat a Londres de fa uns quants anys, quan hi havia molts jueus i algunes persones els odiaven.
    Tracta de la lluita d'una dona, que rep una denúncia falsa, perquè no li prenguin la seva filla.
    M’ha agradat perquè t’adones de que si vols aconseguir una cosa has de lluitar fins el final i que els amics tenen un paper molt important en la teva vida perquè pot haver-hi gent que et pot fer molt mal.
    El que no m’ha agradat és que és un llibre molt descriptiu.
    El recomanaria a la gent que li agradin les històries realistes, la intriga i que vulguin saber més cosses del que passava a Londres fa uns quants anys.
    De nota li posaria un 7,5.

    ResponElimina