dimecres, 28 de novembre del 2012

Escolta'm

Jorge Bucay

Edició catalana de Déjame que te cuente. Demián és un noi curiós que vol saber més sobre si mateix. Aquesta recerca el porta fins a Jorge, el gordo, un psicoanalista molt peculiar que l'ajuda a enfrontar-se a la vida i a trobar les respostes que busca amb un mètode molt personal: cada dia li explica un conte. Són contes clàssics, moderns o populars, reinventats pel psicoanalista per tal d'ajudar el jove amic a resoldre els seus dubtes. Són històries que ens poden servir a tots per entendrens millor a nosaltres mateixos, les nostres relacions i les nostres pors.

2 comentaris:

  1. Aquest llibre tracta sobre la relació que hi ha entre un psiconalaista i un pacient seu, en Damian. En Damian és un noi que necessita saber més coses de sí mateix, coneixe bé el seu interior per així poder entendre el món que l'envolta, així que decideix acudir a Jorge o Gordo com li diuen, que és un psiconalista que l'ajudarà a resoldre tot allò que l'inquieta i que vol saber amb uns mètodes una mica diferents que la resta : amb contes.

    Aquest llibre m'ha agradat molt ja que et fa veure la vida des d'un altre punt de vista i gràcies als contes se't fa més divertit i no tan pesat de llegir.
    Li recomano a aquelles persones que els hi agradin els llibres per reflexionar i veure diferents punts de vista de la vida.
    Li poso un 9.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta sobre la relació entre un psicoanalista i un pacient.
    El pacient, que es diu Damián, vol saber més coses sobre ell i sobre la vida.
    El psicoanalista (David) l'ajuda explicant-li un conte cada sessió perquè reflexioni i pugui trobar el que busca.
    M'ha agradat molt perquè a vegades es bo reflexionar sobre diferents aspectes i amb els contes es una bona manera de fer-ho.
    El recomanaria a les persones que els agradi reflexionar i veure les coses d'una altra manera.
    De nota li posaria un 9,5.

    ResponElimina