dimarts, 6 de novembre del 2012

Jurassic park, Parc Juràssic

 Michael  Crichton

 L'acció comença quan Dennis Nedry, el principal programador  informàtic del Parc Juràssic, intenta robar  embrions de dinosaures segons un tracte amb Lewis Dodgson, que treballa per a un dels competidors de John Hammond, l'empresa Biosyn. Per a poder assolir això, ha de desconnectar els sistemes de seguretat; això comporta que els tancats elèctrics on habiten els dinosaures es vegin privats d'energia i, de fet, moltes espècies perilloses esscapen. Per tant, un gran nombre de dinosauris escapen dels seus recintes, provocant fatals trobades amb el personal del parc i els visitants, qui romanen dintre del parc.

2 comentaris:

  1. Aquesta novel·la tracta sobre un projecte per reviure als dinosaures per mitjà de l'ADN trobat en els mosquits prehistòrics atrapats en ambre i fer-ne un parc temàtic. És una història d'aventures i de ciència-ficció.
    M'ha agradat perquè hi ha una història molt bona ja que els dinosaures s'escapen i hi ha una sèrie de seriosos problemes. Apart trobo que és un gran escriptor (Michael Crichton) i la història sembla molt real.
    Recomanaria aquest llibre als amants de les aventures i/o històries inversemblants.
    De nota li posaria un 9.

    ResponElimina
  2. Aquesta novel·la d'aventures i ciència-ficció parla d'un projecte per tornar a la vida animals extingits com els dinosaures i fer-ne una reserva biològica. Conviden a un seguit de científics per que donin el vist bo perquè puguin obrir les portes a tothom. Però per uns problemes tècnics els dinosaures s'escapen.
    M'han agradat molt les reflexions que fa el Dr.Malcom.
    Recomano aquest llibre a tothom que li agradin les novel·les de aventures.
    De nota li poso un 8

    ResponElimina