dimarts, 6 de novembre del 2012

La força de l'amor

 Jaume Cornelles / Carme Olmo

Des que al Jaume va quedar en coma l' any 2002 a causa d'un accident de moto, la Carme no va deixar mai de lluitar i de creure en la recuperació del seu marit, encara que això l'enfrontés amb la seva família i fins itot als metges que el tractaven, per els quals el Jaume era irreversible...Avui el Jaume torna a anar amb moto, a conduir..I és que la força de l'amor supera tots els murs, per alts que semblin.

2 comentaris:

  1. Aquesta novel·la tracta d'un noi que té un accident i es queda un bon temps en coma. Es mostra com és la seva recuperació i l'adaptació que ha de fer els fills i la dona davant la situació. M'ha agradat molt perquè és realista i ho explica amb detalls. També perquè a mi m'agrada tot el relacionat en policia i sanitat. Recomanaria aquest llibre a tothom , ja que no té un objectiu únic. De nota jo l'hi posaria un 9.

    ResponElimina
  2. Aquesta novela tracta de una parella amb fills. L'home té un accident greu amb la moto y sembla que no se'n pugui surtir de la mort.
    M'agrada aquet llibre perque trobo que et redacta la importancia en lluitar en aquesta vida, ser fort i saber sortir de les cituacions més dificíls, el que m'agradat també es la força i l'amor que li dóna la dona al home perque no és mori.
    Recomanaria aquet llibre a la gent que estigui enamorada, a qui li agradi lluitar i tenir força en aquesta vida per superar tots els obstacles.

    ResponElimina