dilluns, 5 de novembre del 2012

Lara, Quin nom!

Glòria Llobet

L'amistat entre Roger i l'Oriol es remunta els primers anys d'escola. Un estiu memorable la Lara entra a la vida d'aquests joves i els conflictes comencen i es multipliquen. Per l'escenari, un poble de la Costa Brava, es mouen també els amics de la colla, que no es resignen a contemplar les situacions que es plantegen en aquest triangle sense ficar-hi cullerada.

3 comentaris:

  1. Pel resum sembla interessant... miraré de trobar-lo.
    M'agrada el bloc, hi ha molta varietat de gèneres.
    Felicitats, feu molt bona feina!

    M.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta d'uns amics, molt amics.
    El Roger té un apartament a Begur i per segon any consecutiu convida al seu millor amic l'Oriol. L'any anterior es van fer molts amics, però, aquest el Roger es fa una novia a Begur i no li fa gaire cas al seu amic.
    L'Oriol en lloc d'anar amb el seu amic Roger va amb els amics de l'any passat, com que els amics de l'any passat tampoc els cau bé la Lara i decideixen separar-los.

    Jo a aquest llibre li posaria un 9, li recomano a tothom, perquè té una miqueta de tot, odi, romanticisme, etc.

    ResponElimina
  3. M'ha agradat molt aquest llibre ja que parla d'adolescents i l'autora sap explicar molt bé aquestes històries de joves. Parla de coses que li poden passar als joves tan bones com dolentes. M'agradaria que hi haguessin més llibres com aquests. Li poso un 9,5.

    ResponElimina