dimarts, 20 de novembre del 2012

L'arbre d'estornells

  Julia Clarke

El món de la Fawn s'enfonsa: el pare està malalt, la mare s'ha de matar a treballar, el germà bessó es deixa arrossegar per les males companyies, l'institut és un cau de gamberros i el seu novio la deixa perquè se'n va a viure a un altre lloc. Però quan tot sembla perdut apareix en Ben, el nou professor de música de l'institut. La Fawn aprèn a tirar endavant tota sola, però ha de pagar un preu molt alt.

1 comentari:

  1. Aquest llibre tracta sobre la vida d’una noia, Fawn, i l’entorn que l’envolta. És una noia que no està passant el millor moment de la seva vida. El seu pare està malalt, la seva mare ha de passar-se tantes hores com té el dia treballant i el seu germà, Ginna, que és bessó seu, no va pel camí correcte a causa de les males influències. Per si tot això fos poc, va a un institut del que s’avergonyeix, la seva parella va a viure a un altre lloc, motiu pel qual trenca la relació amb ella, no sap que fer amb el seu futur, entre altres coses. Però llavors, quan més perduda està, més desanimada es troba i menys ganes de seguir endavant té, arriba ell. En Ben, el nou professor de música, un noi jove del que la Fawn s’enamora. Ell l’ajuda a sortir d’aquest gran mal son, però a canvi, la Fawn, haurà d’aprendre a estimar-se’l en silenci.
    A mi, personalment, m'ha agradat ja que t'adones de que hi ha gent amb la vida molt més complicada que la teva, i tot i així tira endavant. És una historia molt maca que recomanaria a adolescents, més aviat noies.
    De nota, jo, l’hi posaria un 9.

    ResponElimina