dimarts, 6 de novembre del 2012

Les aventures de Tom Sawyer

 Mark Twain

Les aventures de Tom Sawyer explica la vida d'un noi, Tom Sawyer, i el seu amic Huckleberry Finn a prop del Mississipí. La novel·la està inspirada en els records d'infantesa i d'adolescència del mateix autor, reflectits amb senzillesa i gran sentit de l'humor. L'obra va aconseguir un gran èxit i el seu protagonista va esdevenir ràpidament un dels personatges més coneguts i estimats de la literatura nord-americana.

La Col·lecció Kalafat reuneix clàssics de la literatura universal i els adapta seguint els criteris de Lectura Fàcil. Aquests criteris, marcats per l'Associació Lectura Fàcil, estableixen, entre d'altres, que el text tingui un interlineat generós i una tipografia gran, que cada frase sigui una unitat de contingut i que el text estigui diagramat en bandera. D'aquesta manera, els llibres són accessibles per a totes aquelles persones amb problemes de comprensió lectora, siguin nens, joves o adults.

5 comentaris:

  1. Aquest llibre és molt entretingut i d'aventures. Va sobre Tom i un amig que van pel mon ficant-se on no els demanen. M'ha agradat molt, encara que és una mica infantil. El recomano a la gent que els agradin els llibres d'aventures curtes.
    Nota:7

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta sobre un noi que és en Tom, ell viu a una ciutat petita d'Estats Units que està criat per la seva tia Polly, se l'estima molt però li dóna una disciplina molt dura. Junt amb el seu amic Huckelberry Finn viuran moltes aventures junts.

    Aquest llibre m'ha agradat bastant perquè es d'aventures i a mi m'agraden molt.
    Jo aquest llibre el recomanaria a les persones que els agradi la aventura i el misteri, jo li posaria un 7.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. El Bohdan Seredyuk de 1r d'ESO A ha dit:

    Aquest llibre m'h agradat molt perquè hi ha molta aventura i sobretot quan el Tom Sawyer s'escapa de casa perquè comença l'aventura. És molt entretingut.

    ResponElimina
  5. Aquet nen es diu Tom, viu amb la seva tieta Polly, i la seva tieta no li agrada que sorti d'casa i un dia el Tom es va escapar i tot va ser una aventura bueno a mi no m' agraden molt les aventures.
    Jo li posu un 7 perquè ami no m' agraden les aventures quasi.

    ResponElimina