dimecres, 28 de novembre del 2012

Los tres mosqueteros

Alexandre Dumas
En 1625, un joven francés llamado d'Artagnan abandona la casa de su familia en el campo para trasladarse a la ciudad de París. Su sueño es ingresar en el cuerpo de los mosqueteros, los soldados de elite que se encargan de la protección personal del rey. Sin embargo, a d'Artangnan no le sonríe la suerte. En el camino hacia París recibe una severa paliza y, cuando llega a la capital se entera de que habrá de aguardar varios años antes de formar parte de la guardia del rey.
 La presente adaptación abrevia la extensa novela original, si bien recoge todo el suspense, el dramatismo y el humor de Dumas.
            Los tres mosqueteros es un hermoso canto a la amistad.

 

2 comentaris:

  1. El llibre tracta d'un noi anomenat d'Artagnyan i la seva hostòria fins arribar a complir el seu somni, ser mosqueter. Pel camí es topa amb tres mosqueters als quals desafia a un duet i amb qui acaba fent amistat. Viuen moltes aventures junts.

    El llibre està molt bé, molt ben explicat, i molt interessant.

    Jo el recomano a les persones que els agraden els llibres d'aventures ja que aquest en té bastants

    NOTA: 7'5

    ResponElimina
  2. El Gerard Solé de 4t ESO B ha dit:

    M'ha agradat llegir aquest llibre ja que m'agraden els llibres d'intriga, història i d'amor. El meu personatge preferit és l'Artagnan per la seva valentia i coratge respecte a totes les seves situacions en l'obra.

    Nota:8

    ResponElimina