dilluns, 19 de novembre del 2012

M'ha agafat fort!

Jaume Cela
En Jordi, un adolescent molt romàntic, coneix a l’Àngela en una festa d’un company seu. Després de ballar i parlar durant tota la nit, ell l’acompanya a casa i davant del portal, ella li fa un petò. Des d’aquell moment, dins el cap d’en Jordi només hi ha l’Àngels i literatura per descriure tot el que sent per ella. Comencen per anar al cinema i continuen quedant cada dia. Encara que tot és molt bonic, en Jordi s’ha d’operar de fimosi i l’avi de l’Àngels es mor a causa de la seva avançada edat i l’alzèimer. Tot i així, en Jordi supera l’operació i l’Àngela accepta la mort del seu avi. Arran del que ha passat, encara s’uneixen més fort i cada vegada s’adonen més que el seu amor és de veritat, i per sempre.

2 comentaris:

  1. Aquest llibre tracta de l’amor a primera vista que té lloc entre en Jordi, un aficionat a la literatura,i l’Àngels, dos adolescents de 17 anys que es coneixen en una festa. En Jordi però, no entén com és que l’Àngels, una noia tan bonica, ha pogut enamorar-se d’ell, perquè es considera un noi del pilot. Al llarg de la història aquests dos personatges s’enfronten als mateixos problemes que s’enfronten la majoria d’adolescents d’avui en dia: la mort d’un ser estimat, operacions de fimosis, l’autoestima baixa, el racisme, la preocupació de presentar la parella als pares,etc. Finalment, aconsegueixen afrontar tots aquest problemes i el més important és que ho fan junts, donant-se suport l’un a l’altre.
    M’ha agradat molt aquest llibre perquè trobo que la història és molt bonica i que explica el dia a dia del món en que vivim.
    El recomanaria a tots els adolescents, ja que tots tenim més o menys certs problemes a l’adolescència i aquí veiem un cas de que és possible fer-li front a tot. De nota li posaria un 9.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta sobre l'amor intens que viuen el Jordi i l'Àngels que tenen 17 anys.
    Un dia es coneixen en una festa i a partir d'aquest moment neix un amor indestructible.
    En el llibre sobretot hi ha el punt de vista del noi envers la relació, hi descriu tot el que pensa i sent.
    M'ha agradat perquè encara que descrigui tot el que pensa i sent no és massa descriptiu i perquè la història acaba bé.
    De nota li posaria un 8,5.

    ResponElimina