dijous, 8 de novembre del 2012

Tres amigues i un estiu

 Maria Enrich

 La Lisa arriba a Vilamar de Dalt amb els seus pares i la seva germana petita, com cada estiu, amb moltes ganes de retrobar la Noèlia, l’amiga de sempre. Però la Noèlia ha canviat, està diferent... La Lisa no sap què li passa, però no acaba de reconèixer la seva companya i això arribarà a posar en perill la seva relació. De fet, la Lisa no sap que aquest estiu moltes coses canviaran. A Vilamar, no només hi retrobarà vells amics com el Santi i el Pau, sinó que farà amistat amb la Greta, una noia molt interessant.
Un concert dels Folks, el grup de rock català que fa tornar bojos tots els nois i noies, les classes d’anglès amb l’excèntrica Margaret, poder conèixer en Jofre Abadal, l’actor de moda que surt a TV3, la festa de la Lluna Plena, discussions entre amigues, confidències i el primer petó, faran que aquest estiu sigui inoblidable per a la Lisa i tota la colla d’amics.

2 comentaris:

  1. Tres amigues i un estiu: aquest llibre tracta d'una nena que es diu Lisa, que com cada any, va de vacances a Vilamar de Dalt amb la seva família. La Lisa explica la seva tornada a Vilamar, que des de fa un any que no hi va. A Vilamar es troba amb tots els amics de l'any passat i veu que han canviat molt, tant de caràcter com de físic. La Lisa també fa una nova amistat i un nou amor que mai s'havia imaginat.
    Autora: Maria Enrich
    Editorial: Columna Jove

    ResponElimina
  2. Al principi del llibre el tema i tot..no em va enganxar gaire, però a mida que anava passant pàgines i capítols, em va captivar.
    Tot era molt fluid. Òbviament també hi havia trossos avorrits.
    Però molt bé
    NOTA: 8

    ResponElimina