dimecres, 12 de desembre del 2012

Cròniques de la Torre. La Vall dels Llops

  Laura Gallego Garcia

Es tracta d'una fascinant aventura de mags, traïcions i amor més enllà de la mort. La Dana va créixer al costat dels seus germans i germanes com una més de la família. Silenciosa com un gat, amb prou feines parlava. La seva vida va canviar el dia que el Mestre se la va endura a la Torre, en plena Vall dels Llops. Allà tindrà accés als secrets de la màgia més ancestral.

5 comentaris:

  1. Una nena anomenada Dana vivia en una granja amb la seva família . La Dana treballava a l'hort tal i com els seus pares li havien dit . Un dia quan estava treballant va se li apareixer un nen assegut a la tanca , ell li parlava però ella no sabia que dir ja que era un desconegut i els seus pares li havien dit que no parlés amb desconeguts . Ell es deia Kai però ningú més que la Dana podia veure'l ni escoltar-lo . Uns mesos més tard un home va anar a la granja i va comunicar que la Dana podia anar amb ell a una Torre a aprendre coses noves , però el que no sabien era que la Torre no era una Torre normal era una Torre on feien màgia . A poc a poc s'hi va anar a acostumant iva anar fent vida normal allà sense la seva família .
    Jo li poso un 10 ja que ma en entretingut molt i me divertit llegint-lo . Recomano aquest llibre a les persones que llegint-lo imaginin les coses com una pel·lícula i que li agradi la imaginació.

    ResponElimina
  2. A mi aquest llibre no m'ha agradat gaire perquè al principi es molt emocionant però cap a mig llibre se et fa molt pesat. jo el recomano per a la gent que li agrada molt llegir.
    de nota li poso un 6

    ResponElimina
  3. A mi m'agradat molt
    es un llibre de aventures ,hi ha un personatge que m'agrada que es el Kai perquè sempre esta amb la Dana per protegir-la i que no li passi res, la lectura a sigut una mica lenta però s'entenia a vegades era com si estiguessis dintre del llibre , de nota li poso un 8

    ResponElimina
  4. La Dana és una nena especial. Des de petita que va amb el Kai, el seu amic que només ella pot veure. Un dia un home s'enporta la Dana a la Torre per a apendre coses que la seva família no es podia permetre. La Dana al fnal acavarà fent vida normal sense la seva família.
    Aquest llibre em va agradar moltíssim és molt emocionant. No se m'ha fet gens pesat i ha sigut ràpid de llegir. El recomanu a persones que els hi agradin les lectures emocionants.
    Nota:9

    ResponElimina
  5. M'ha agradat molt aquest llibre. Explica una fascinant aventura de mags, traïcions i amor més enllà de la mort.
    La Dana és una nena que viu a la granja. Quan era petita va conèixer un nen, en Kai. Es van fer molt amics. Un dia la Dana va descobrir que només ella podia veure en Kai.
    El Mestre, un fetiller de primer nivell s'ha la va emportar a la Vall dels Llops. Allà la Dana descobrirà el secret de la màgia, i viurà aventures molt emocionants.

    Encara que aquest llibre sigui llarg no s'ha m'ha fet gens pesat, el contrari mai volia parar de llegir.
    El recomano a les persones que els hi agradi llegir.
    Nota:10

    ResponElimina