dimecres, 12 de desembre del 2012

Cul de sac

 Gemma Lienas

¿T´has passejat mai pel barri de la Ribera a les dues de la matinada? ¿Has entrat algun cop en un bar heavy rock i ple de fum? ¿Has anat alguna vegada a tota velocitat amb moto pels carrers de la ciutat? ¿T´has enamorat mai d´una noia del teu curs?. Si has fet alguna d´aquestes coses segur que en Ramon et resultarà familiar. Però ell s´ha endinsat en un món perillós: massa.

1 comentari:

  1. En Ramon és un noi de 16 anys. Viu amb els seus pares i a casa no és que tinguin molts diners. La seva mare treballa de cuinera a l’escola on ell estudia i el seu pare té un petit supermercat al costat de casa. En Ramon ja ha repetit curs una vegada, amb els seus millors amics i la Berta, una noia de la que està enamorat des de fa molt de temps. Quan la Berta li proposa a en Ramon anar amb ella i uns quants més un cap de setmana a fora del poble, el Ramon no li sap dir que no i per marxar necessita molts diners, els quals els aconsegueix d’una manera molt arriscada: comença a traficar drogues. Passarà per moltes aventures i canviarà molt per culpa d’aquesta “feina”. Ni els seus pares, ni els seus amics, ni la Berta el sabran reconèixer.

    Jo el recomanaria a els joves que estan a 3r o 4rt ESO, però també a tot el jovent d'avui en dia.

    De nota li poso un 7 ja que al principi em va costar una mica d'entendre però al cap de dos capítols de llegir-lo m'hi vaig enganxar i em va agradar molt.

    ResponElimina