dijous, 20 de desembre del 2012

El asesinato de la profesora de lengua

Jordi Sierra i Fabra

La profesora de lengua, Soledad, está harta de que sus alumnos no se esfuercen en clase. Su desesperación ha llegado a tal límite, que les comunica una seria noticia: antes de acabar el día, asesinará a uno de ellos, si no consiguen detenerla antes.
A los alumnos les va la vida en ello, así que no perderán un solo segundo. La búsqueda ha comenzado...


 

2 comentaris:

  1. És un llibre molt complex i interessant. Va de una professora que degut al frecàs escolar de la seva classe decideix fer un joc de pistes als seus alumnes, i els amenaça amb assesinar a un alumne si no l'aconsegueixen resoldre.

    És un llibre interessant i àgil de llegir, i hi ha molta acció.
    Els personatges són un grup d'amics molt intel.ligents que els agraden els misteris hi al final acaben resolent el joc de pistes.
    El tema trobo que és interessant, i rapid d'entrar en la historia. Recomanaria aquest llibre a la gent que l'hi agradi l'acció.
    De nota l'hi posso un 10.

    ResponElimina
  2. Maria Rosillo ha dit:

    Aquest llibre m’ha agradat molt, perquè tracta de problemes amb uns nens, i pots anar fent i solucionant unes proves que et diverteixen molt, tracten de jocs tipus sopa de lletres... I el títol et fa quedar-te amb l’interrogant de si és la professora la que morirà o la que matarà els nens.

    ResponElimina