dimarts, 4 de desembre del 2012

El llibre de la selva

Rudyard Kipling

El llibre de la selva narra la vida i les aventures d’un nen, Mowgli, criat entre llops. A la selva s’enfronta al terrible tigre coix, Shere Khan, amb l’ajuda dels seus amics, l’ós Baloo, la pantera negra Bagheera i la serp Kaa.
Finalment, quan es fa gran, Mowgli ha de decidir entre quedar-se amb la seva família de la selva o anar a viure amb els seus congèneres humans…

3 comentaris:

  1. EL LLIBRE DE LA SELVA


    Aquest llibre tracta d'un nen, Mooglhi que es troba de ben petit perdut a la selva de l'Índia i de com creix envoltat amb els animals .Ens explica les seves aventures durant tots aquests anys.
    Fa amistat sobretot amb la pantera Bagheraa i el seu amic ós Baluu.
    Aquets dos personantges l'acompanyen en tota la seva vida.

    Aquest llibre és un clàssic de les novel·les d'aventures. És entretingut i fàcil de llegir.
    El recomano a persones que no llegeixen gaire perquè no presenta gaire dificultats i es força divertit.
    Li poso un 7.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre va sobre diversos animals que viuen a la selva : ximpanzes, 'micus'...... Aquest ximpanzes viuen a sota una cova i els micos viuen als arbres. A las tardes tots s'ajunten i fan reunions a un lloc especial que tenen. Allà fan com una teoria, proposen coses per fer junts...

    Crec que aquest llibre és curt, però també s'ha de dir que està molt ben redactat i s'entén tot perfecte. Recomano aquests llibre a qui li agradin els animals i les aventures.

    Jo a aquest llibre li posaria un 4.

    ResponElimina
  3. Un bon llibre d'aventures d'un humà criat a la selva i la seva adaptació als móns que contraposa, el del bé i el mal i el dels humans i els animals.
    Amb el risc, la inconsciència, la valentia, l'amistat i la lleialtat com a valors d'un adolescent com transfons.

    Nota: 9

    ResponElimina