dijous, 20 de desembre del 2012

El petit Príncep

Tot comença quant el narrador explica que quan era petit li agradava molt dibuixar, un cop va dibuixar una boa però cap dels adults no va entendre el dibuix. Al cap d'uns anys quan el nen havia crescut i ja era un aviador va trobar-se el Petit Príncep, en ensenyar-li el dibuix ràpidament va saber què era. Al principi l'aviador creia que el Petit Príncep només feia que empipar-lo però al final va entendre que aquell era el seu caràcter, a causa del que li havia passat.
El Petit Príncep  va començar a explicar-li la seva història ...La seva aventura va començar quan al seu petit planeta va conèixer una flor molt bonica, però al final la va tenir que abandonar per poder viatjar pels diferents planetes, on va conèixer un rei que governava un planeta on només i vivia ell, un vanitós que es creia que era el millor, un bevedor que bevia per una raó ben estranya, un negociant que només pensava amb ell, un fanaler que només fa que apagar i encendre el fanal contínuament, un senyor vell que era un geògraf que no sap ni si el seu planeta hi ha mars i muntanyes, també va conèixer roses, una guineu, un guardaagulles, una serp i altres peronatges ven curiosos. 
Finalment el Petit Princep torna al seu planeta, l'aviador es queda trist però sabia que és el que havia de fer, ara al cap de sis anys ja ho comença a superar, no del tot però comença, ell ha tornat amb els seus companys que estan molt contents que ell estigui viu. I mai no podrà oblidar aquell personatge tan curiós que va ser tan important por ell.

2 comentaris:

  1. Aquest llibre per mi s'ha ma fet molt pesat de llegir hi han algunes frases que representa que et fan pensar però jo no les entenia. Els personatges no són gaire creïbles. De nota li posaria un 6. Li recomanaria a la gent que li agradin els llibres de l'amistat, ...

    ResponElimina
  2. El petit príncep es un llibre per disfrutar i pensar però si no ho entens no serveix per res.
    Diuen que aquest llibre es per nens però els qui o llegeixen són els grans...,
    jo li recomano el llibre a la gent que no li agrada llegir gaire pero que es para a pensar en el que a llegit .
    Jo de nota li poso un 9.

    ResponElimina