dilluns, 10 de desembre del 2012

Les cròniques de Nàrnia ; La Travessia del Navegant de l'Alba

  C.S.Lewis

Un viatge a la veritatable fi del món, on un munt de profecies esdevindran realitat... Un rei, acompanyat d'uns inexperts companys de viatge, emprèn una travessia fins més enllà de tota terra coneguda. A mesura que s'endinsen per mars que ni tan sols apareixen als mapes, descobreixen que la seva missió és més arriscada que no havien imaginat i que la fi del món és, en realitat, el llindar d'una terra incògnita. Nàrnia..., un món on tot és possible.

1 comentari:

  1. Aquest llibre m'ha agradat bastant, perquè és molt animat i els personatges viuen moltes aventures diferents i amb finals sorprenents. Tot són elements fantàstics,que, a vegades, fan molta gràcia. La narració és molt entenedora i senzilla. El que més m'ha agradat ha sigut el final, ja que m'ha sorprès molt com acaba. Trobo molt bona idea el repartiment dels capítols ja que cada capítol correspon a una aventura i quan s'acaba el capítol l'aventura també s'acabava i en comença un altra al capítol següent. Així si tens poc temps no et perds en el context. Recomanaria aquest llibre a gent de 1r i 2n d'E.S.O, ja que és molt divertit i distret.

    De nota li posaria un 8,5, ja que hi ha coses millorables com fer-lo que enganxes més per part de l'autor. Tot i així crec que està molt bé, i trobo molt bona idea llegir el llibre i aprendre'n moltes coses.

    ResponElimina