dilluns, 17 de desembre del 2012

Per què no m'ho deies?

David Nel-lo

La Maria escriu una carta que vol que arribi amb urgència a l'altra punta del món. En Daniel rep una carta en una llengua que desconeix i que fins ara ignorava que existia. Tots dos descobriran el que els uneix, però per damunt de tot aprendran moltes coses sobre la complexitat humana.

1 comentari:

  1. PER QUÈ NO M'HO DEIES
    El llibre "per què no m'ho deies?" tracta d'una nena de Barcelona que troba una carta del seu pare amb el qual surt amb una noia i un nen. De seguida decideix escriure en aquest noi, un australià que viu amb la seva mare, a aquest li arriba la carta dient-li que són germans del mateix pare. S'escriuen durant mesos, amb l'ajuda d'un professor de català que hi ha al institut on va en Daniel, fins que en Daniel fa un viatje a França amb els estudiants de francès i decideix anar uns dies a Barcelona a coneixer a la seva "germana". Al finalo parla amb el seu pare i li diu que ell no és el seu pare, era un altre, tot i que ell l'havia cuidat durant 2 anys. Els dos joves es deceben, i tot i que la Maria se n'enamori, el Daniel marxa un altre cop cap a Austràlia.
    Aquest llibre m'ha agradat molt, m'ha encantat llegir les cartes que s'enviaven l'un a l'altre, eren molt apassionants. L'argument s'entén molt bé. També està molt bé quan visita Barcelona i van a visitar llocs, i a Collserola amb el seu "pare"... En definitiva, és molt emocionant i és adequada per nosaltres
    Recomanaria aquest llibre a tothom, especialment a jovent
    Li poso un 9!

    ResponElimina