dimecres, 12 de desembre del 2012

Vaig conèixer en Dakh!



 Glòria Marín

L'Aleidis estiueja a Sitges, el poble on viu la seva millor amiga, la Neret. Quan l'estiu s'acaba i l'Aleidis torna a Sabadell, mantenen el contacte, les confidències i els secrets a través del correu electrònic, però la seva amistat trontolla quan l'Aleidis li explica que a la seva classe acaba d'arribar en Dakh, un noi de Kenya. A mesura que ens anem endinsant en la història, ens adonem que determinades situacions ens poden fer viure les coses des d'una nova perspectiva, que l'adolescència comporta una espiral d'emocions i situacions que ens fan créixer com a persones i que ens fa adonar que l'amor i la mort formen part de la vida.

2 comentaris:

  1. Vaig conèixer en Dakh és un llibre recomanable per la gent que li agrada la cultura de altres Països. El llibre tracta d'una noia que cada any passa les vacanses de estiu a un poble, allà té una amiga que sempre queda amb ella,però en acabar-se l'estiu per no perdre el contacte es comunica'n amb e-mails, i en el llibre surten els seus e-mails, i s'explican el seu dia a dia... Però després tenen alguns problemes. Es molt maco i la nota que li pos-ho un 8 ja que m'ha agradat molt.

    Laia 3rC

    ResponElimina
  2. Aquest és un llibre que tracta sobre dues amigues que estiuegen cada any juntes, però durant la resta de l'any no es veuen ja que viuen lluny l'una de l'altre, així que s'escriuen correus electrònics. Una de les amigues coneix a un noi de raça negre i es fan molts amics, però això a l'altre amiga no li fa gens de gràcia, i això fa que la seva amistat perilli i que cada cop es vagin allunyant més l'una de l'altre.
    És un llibre curt, però està força bé per la gent a la que li agrada la cultura d'altres països.
    Jo li he posat un 8.

    ResponElimina