dijous, 24 de gener del 2013

Airman

                               Eoim Colfer     
                         
 Hacia finales del siglo XIX –más exactamente 1878- nuestro protagnista, Conor Broekhart  tiene un nacimiento de lo más inusual: ¡ha nacido en un globo aerostático!

Así es como empieza AIRMAN. Tras este hecho, la historia avanzará unos años en el tiempo...

Nos encontramos en Great Saltee, un lugar gobernado por el rey Nicholas, un hombre bueno y justo, donde el padre de Conor es un importante capitán. Nuestro protagonista es un niño de 9 años muy  inteligente y despierto y amigo de la princesa Isabella. Un accidente en la torre real, donde Conor salvará su vida y la de la hija del rey, le hará convertirse en sir muy joven. El rey, agradecido por ello, le pondrá bajo la tutoría y supervisión del maestro Victor Vigny, quien ayudará a Conor con su gran pasión, la aeronáutica, entre otras muchas cosas.

3 comentaris:

  1. Que es un noi que no te amics i quant tota la gent el veu pues comença a insultar i ell com te aquestas alas i amb un cop a la persona el mata ell passa de tota la gent perque sino encara li agafan mes mania aixi que ell fa la seva fins que un dia pues una persona el va veura i espensria que li faria mal i no es va fer amic de ell i com las personas van veura que no era dolent tothom es va fer amics de ell i ell era feliç

    ResponElimina
  2. Airman tracta d'un noi, en Conor, que va néixer volant i vol construir una màquina de volar, però un dia hi ha dos assassinats i l'Hugo Bonvilain (que es dolent) enganya i diu que també a mort en Conor. Però no hi troben el seu cos, ha desaparegut.
    Airman és un llibre divertit, a vegades és una mica avorrit perquè no passa res, el que m'ha agradat més a sigut que en Conor és molt intel·ligent i sap memoritzar molt bé les coses. Aquest llibre li recomanaria a persones que els agradessin els llibres en què s'enganya, i es pogués arribar a fer molt mal.
    De l'escala de l'1 al 10 li posaria un 7.

    ResponElimina
  3. En Connor va nèixer en un globus i des de petit he estat criat per volar. Un gran amic del seu pare, el rei Nicholas, en veure les seves qualitats, li posa un profesor que li ensenyes l'aeronàutica. Com més gran es feia, més bo era. Fins que un dia, un fet li va canviar la vida.

    A mi aquest llibre m'ha agradat força, mel vaig haver de llegir per la obtativa de física i em pensava que seria una "merda" de llibre però m'ha agradat i tot! Mai m'havia llegit un llibre que parlés sobre l'aeronàutica i m'ha agradat. El personatge principal, en Connor Broekhart és molt bo i amable, és espavilat i astut i els fets que li passen el fan madurar molt ràpidament. El llibre és de lectura fàcil, tot i que te 470 pàgines es llegeix bé i ràpid.

    En conclosió, aquest llibre m'ha agradat força.

    Jo li poso un 8,5.

    ResponElimina