dimarts, 8 de gener del 2013

El curso en que me enamoré de ti

 Blanca Álvarez

La llegada de un nuevo alumno procedente de un centro de acogida convulsiona la vida de un centro escolar de clase acomodada. La actitud abierta de tres amigos que lo acogen y protegen despierta las iras de una banda neonazi, dispuesta a vengar su osadía. Una novela juvenil que, a partir de la problemática de las bandas urbanas y la violencia gratuita, planeta cuestiones fundamentales como la necesidad de ser tolerantes, solidarios y generosos.

2 comentaris:

  1. El llibre va de que la nena més llesta de la classe ha de fer un favor al director de l'escola perquè vindrà un nen nou i no vol pas que es quedi sense amics, així que el que ha de fer aquesta nena és estar amb ell. Un nen de la classe esta “ pillat” per aquesta nena (el nen es el guaperas de la classe) necessita diners perquè ha trencat la moto del seu germà i li ha de comprar una Idèntica abans de que arribi a casa. Va demanar diners a la nena “llesta”, la nena li deixa els diners però amb la condició que aquest nen, que diguéssim que és popular, anés amb el nen nou i es fessin amics.

    El curso en que me enamoré de ti és un llibre que ens podem identificar molt fàcilment amb els personatges. És la típica nena llesta, el típic nen popular... M'ha agradat bastant perquè és el tipus de llibre que m'agrada a mi. És bastant àgil de llegir i no és perquè sigui prim sinó perquè la història està bé. Està bé que un llibre d'amor no sigui el típic que un noi i una noia s'enamoren i estan junts, sinó que en aquest llibre s'enamoren gràcies al director, per dir-los que ajudessin al nen.

    El recomano a la gent que li agradi el tema de l'amor. Es molt divertit i àgil de llegir.

    De nota li poso un 9.

    ResponElimina
  2. Carlos,Dani y Marga van al mismo instituto de clase alta, al que llega Jorge, procedente de un centro de acogida. Los tres amigos intentan ayudar al chico a intengrarse en el grupo. Pero por culpa de querer ayudarle sufren un ataque de un grupo prolemático. Y a partir de ese momento todo cambiará para ellos.

    Me ha gustado bastante, porque es entretenido. Se lo recomiendo a todos las personas que les gusten las novelas de amor y acción.

    Nota: 8

    ResponElimina