dimecres, 30 de gener del 2013

Emma

 Sophie Tasma

Una història d'una família complicada: després de tres matrimonis, en Pierre té un fill de cadascuna de les seves dones. En Jerôme, el gran, és el fill de la Nina, la seva primera dona, i l'Emma la filla de la Léa, la segona. Ara, en Pierre s'ha casat amb la sofisticada Irene, que li ha donat una filla petita, la Lola. Entestat a mantenir una aparença de normalitat i a ignorar tots els conflictes potencials, en Pierre passa les vacances d'estiu amb la seva dona, els seus tres fills, en Vincent -un amic de la infantesa de l'Emma- i fins i tot l'anciana mare de la segona dona. Però aquest estiu serà diferent, i l'entrada de l'Emma en l'adolescència coincidirà amb l'esclat de totes les tensions acumulades a la família durant molt de temps.

1 comentari:

  1. Aquest llibre tracta d'una família molt complicada, desprès de tres matrimonis. En Pierre té un fill/a de cadascuna de les dones.
    El primer fill, és de la primera dona, és el Jerome, el més gran. L'Emma és la filla de Léa, la segona dona.
    Ara el Pierre s'ha casat amb l'Irene, que amb ella té una fill, que es diu Lola.
    Les vacances d'aquest any les passarà a casa de l'Irene amb els seus fills/es i un amic de L'emma.

    Aquest llibre m'ha agradat perquè parla de una noia que té la vida molt complicada. Li recomano aquest llibre a la gent que li agrada la diversió

    Nota: 9'87

    ResponElimina