dimecres, 9 de gener del 2013

Gauditronix

  Jordi Sierra i Fabra

Londres, any 2015. En Hiro, un jove japonès de 17 anys, comença a tenir uns malsons horribles. El fet, insòlit en si mateix per la duresa dels somnis que l'assalten cada nit, resulta especialment sorprenent en algú com ell, un ésser sa i perfecte genèticament, sempre equilibrat gràcies a la pràctica de l'aikido, art marcial i filosòfica en la qual és un alumne avantatjat. Finalment, els seus pares decideixen consultar un especialista mèdic. I a partir d'aquí, de psiquiatre en psiquiatre, en Hiro continuarà seguint les pistes d'un maquiavèl·lic pla que el portarà de Londres a Barcelona, i d'allà a Tòquio, on va començar tot...

3 comentaris:

  1. El llibre parla d'un noi, que viu a Londres, i de cop i volta comença a tenir uns somnis molt estranys. Investigant d'on venen aquest somnis viatge a Barcelona i allà descobreix que és adoptat. Després viatge a Japó per conèixer els seus verdaders pares i per veure si això el pot ajudar a trobar l'origen dels somnis.

    A mi el llibre m'ha agradat.Té parts una mica pitjors des del meu punt de vista i no em va agradar gaire que la majoria de capítols només duresin 2 o 3 pàgines. És un llibre amb coses curioses i de nota li poso un: 7

    ResponElimina
  2. És un noi japonès que viu a Londres. Té uns malsons horribles i ha de trobar l'orígen d'aquests malsons per poder aturar-los. Es donen compte que tenen ha veure amb en Gaudí.Van a Barcelona per que ho afronti en la realitat, però es desmaia. Els metges diuen que tenen que investigar els seus origens i descobreix que és adoptat. Després viatja a Japó per coneixer els seus veritables pares i per ajudar-lo a combatir l'insomni.

    El llibre està bé, a troços es fa una miqueta pesat, però ràpidament es torna posar interessant. També m'ha agradat que els capítols són molts curts.
    Li poso un: 7,5

    ResponElimina
  3. Hiro és un japonès de 17 anys que viu a Londres. Un dia es desmaia i a partir d’aquest incident comença a tenir uns malsons atroços. Hiro explica els malsons als seus pares i a un metge, i decideix buscar-ne l’origen. Tot investigant s’adona de que tenen a veure amb els edificis de Gaudí i per descobrir-ne més coses decideix anar a Barcelona. Un cop allà es desmaia i els seus pares li revelen que és adoptat. Per descobrir més coses sobre els seus orígens viatge a Japó. Un cop a Japó es posa a investigar sobre els seus pares genealògics i descobreix un secret extraordinari.

    Aquest llibre m’ha agradat bastant, perquè se m’ha fet molt ràpid de llegir (gràcies als capítols que són molt curts). És un llibre que no avorreix i que tracte temes interessants.

    Nota: 8

    ResponElimina