dijous, 10 de gener del 2013

Harry Potter i l'Orde del Fènix / y la orden del Fénix

                                     J.K. Rowilng

En Harry Potter és a punt de començar el cincquè curs a l'escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts, Com cada any, té moltes ganes de reprendre les classes per tornar a trobar-se amb en Ron i l'Hermione. A més a més, aquesta vegada en Harry està més impacient que mai, perquè els seus amics no li han dit ni ase ni bèstia en tot l'estiu.
Però abans de començar rep una carta en què se li notifica que ha estat expulsat de l'Escola.

2 comentaris:

  1. Breu resum:
    En Harry és un adolescent que està a punt de començar el cinquè any a Hogwarts (la escola de bruixots), quan de sobte un tarda es veu forçat a utilitzar un sortilegi prohibit. Al cap d’unes hores li arriba una carta de la conselleria d’Afers Màgics dient-li que està expulsat de l’escola i ha de anar a una vista oral a la conselleria.

    Opinió personal:
    Sense dubte, per a mi és un dels millors llibres de la saga, molta get diu que no hi passar res massa interesant però a mi m’ha captivat. M’encanta la manera que té la escriptora d’escriure els llibres, ja que els fa aptes per tots els públics i molt ràpids de llegir encara que tingui unes mil pàgines com aquest. Possible-ment el que ha fet que m’agradés tant el llibre és la manera en que la escriptora explica el dia a dia, com més llegeixes més bruixot et sents.

    Recomano aquest llibre a tothom qui vegi aquest comentari, com he dit es apte per tots els públics i molt lleuger de llegir.

    Nota: ∞

    ResponElimina
  2. Al principi tarda una mica a anar a l'escola de Hogwarts i es fa una mica feixuc, perquè està tancat a l'Orde i no fan gaire cosa, però quan arriben a Hogwarts tens ganes de saber que passa i et poses a la pell del personatge, per exemple, al tenir-li ràbia a la nova professora de Defensa Contra les Forces de Mal. El que també m'ha agradat, és que quan resolts un misteri ja te n'ha sortit un altre o fins i tot dos més, i per això el llibre no se't fa llarg, perquè tens ganes de resoldre els misteris i les preocupacions del Harry.

    Nota:9

    ResponElimina