dimecres, 9 de gener del 2013

Hot dogs

 Care Santos

 La història transcorre a Barcelona i a l’estiu. Una adolescent que es diu Èlia, té un pare que no està gaire per ella. Ara el seu pare ha trobat una xicota sud-americana  que no es porta gaire bé amb l’Èlia. Això fa que l’Èlia es senti malament, i decideixi buscar-se la vida. Ja que cap de les feines que veu als anuncis no li fan el pes, decideix muntar un negoci de passejar gossos, per treure’s un diners extra pels seus capricis, i comprar-se un mòbil.
El llibre explica històries dels diferents gossos que l’Èlia passeja i paral·lelament les històries dels seus amos i principalment d’ella. Entre aquestes històries, la principal és una trama de misteri en la qual hi ha baralles il·legals de gossos robats, capitalitzada per una màfia. L’Èlia i la seva millor amiga Berta investiguen el cas per poder resoldre  el misteri i parar els peus a la màfia.

2 comentaris:

  1. La historia comença a Barcelona i sobretot a l'estiu, el seu pare a trobat novia a sud-America.El llibre explica els gossos que ha tingut la Elia i els seus amors en aquet llibre hi han baralles robaoris i altres coses que sabreu si us llegui el llibre...

    Jo a aquest llibre li posu un 9

    ResponElimina
  2. Aquest llibre va de la protagonista, Èlia, que ara, el seu pare no li fa gaire cas perquè ha trobat una xicota. Èlia, aquest estiu, vol guanyar diners passejant gossos ,i s'assabenta que hi ha màfies que agafen gossos i fan lluites a mort...

    No m'ha agradat alguns trossos perquè és trist. El recomanaria a la gent que li agrada la intriga, la pena i temes il·legals. Destacaria que la gent reflexionés en coses així com la violència contra els animals. Per llegir si et poses al principi no et costarà llegir-lo. No te cap il·lustració, ho dic per els que no els hi agraden els llibres sense cap dibuix.



    En aquest llibre li posaria un 6 o 7.

    ResponElimina