dilluns, 28 de gener del 2013

La casa sota la sorra

Joaquim Carbó

Quan diuen que el Nil és un riu perillós, tothom pensa en els cocodrils. Però això no és res, comparat amb el senyor Ti: un misteriós personatge que dirigeix la casa sota la sorra, la seu d'una organització secreta instal·lada al Sudan que es dedica a tota mena de negocis bruts. Entrar-hi és ben fàcil, però  per sortir-ne en Per Vidal i en Henry Balua estan a punt de deixar-hi la pell.

3 comentaris:

  1. quest llibre tracte sobre un home, el Pere Vidal, que es contractat per una organització secreta situada a l'Àfrica. La seva base secreta està situada sota la sorra . Aquesta organització criminal és dedica al contrabanda d'esclaus, martiza i armes. Pere vol sortir d'aquesta organització i avisar a les autoritats. El llibre m'ha agradat molt, tot i que ja l'havia llegit l'any passat, però continuo pensant que es un llibre interessant, que enganxa fàcilment i amb una trama amb molta acció.
    De nota li poso un 8

    ResponElimina
  2. Aquest llibre no m'ha agradat gaire, encara que és d'acció. Li recomano a la gent que li agradin els llibres d'espies. No m'identifico amb cap personatge, encara que n'hi han molts.

    Nota: 4.5

    ResponElimina
  3. Aquest llibre està escrit per Joaquim Carbó, me llegit molts llibres d'ell, però aquesta és una de les que m'ha agradat més, és distret i alhora interessant.
    Li recomano a la gent que li agradin els llibres aventurers.
    NOTA: 8

    ResponElimina