dimarts, 29 de gener del 2013

Matilda

  Roald Dahl

Matilda és una nena prodigi, molt intel·ligent i sensible. Abans de complir cinc anys ja havia llegit Dickens i Hemingway, Kipling i Steinbeck, i els seus pares la tracten més aviat com una nosa. Però quan l'escola es troba enfrontada a un perill molt greu, Matilda descobreix que té uns poders psíquics extraordinaris que  li permeten salvar l'escola i, sobretot, la seva estimada mestra, Miss Honey. Matilda és un llibre deliciosament divertit, i la protagonista, un personatge inoblidable, un dels millors que ha creat Roal Dahl.

3 comentaris:

  1. Aquest llibre va d'una nena super dotada que els seus pares no li fan cas i no se l'estimen, i a l'escola la volen passar de curs però la directora que es molt dolenta no li deixa, i passen tot un seguit de aventures. Els personatges no són gaire creïbles, el llenguatge es entenedor, el ritme se m'ha fet àgil. Li recomanaria a gent que li agradi la ciència-ficció. A mi m'ha agradat força. De nota li posaria un 8'5.

    ResponElimina
  2. A mi aquest llibre m'ha agradat molt ja que la història que explica podria ser real i a més es molt entenedor, els personatges m'agraden molt perquè cadascú té la seva manera de ser però el personatge que més m'agrada és el de la senyoreta Honey. Jo de nota li posaria un 9'5 ja que és bastant fàcil de llegir.

    ResponElimina
  3. Matilda és una nena prodigi, molt intel·ligent. Els seus pares no li fan cas, però a l'escola descobreix que té un poder mental molt potent que li permet salvar l'escola i a la seva professora Miss Honey.
    És un llibre molt divertit i entretingut. Li recomanaria a aquelles persones que els hi agrada molt llegir, perquè és un llibre molt llarg. Jo li posaria un 9.

    ResponElimina