dilluns, 21 de gener del 2013

Memórias de Idhún I. "La resistencia"

Laura Gallego

El día en que se produjo en Idhún la conjunción astral de los tres soles y las tres lunas, Ashran el Nigromante se hizo con el poder en aquel planeta. En nuestro mundo, un guerrero y un mago exiliados de Idhún han formado la Resistencia, a la que pertenecen también Jack y Victoria, dos adolescentes nacidos en la Tierra. El objetivo del grupo es acabar con el reinado de las serpientes aladas, pero Kirtash, un joven y despiadado asesino, enviado por Ashran a la Tierra, no se lo va a permitir.

3 comentaris:

  1. És una parella d'adolescents que viuen un seguit d'aventures en un món m'agic, on i viuen assassins i querrers.
    Aquest llibre m'ha agradat molt, tot i que al començament no m'enterava gaire. De nota li poso un 10. Li recomano a tothom que li agradi l'acció i l'amor.

    ResponElimina
  2. La Júlia Palau, de 3r ESO C, ha dit:

    Aquest llibre parla d'un noi que es diu Jack, que descobreix que és mitat humà mitat drac. En Jack junt amb els seus amics i la Victòria que és meitat humana meitat unicorn, viuran moltes aventures. Lluitaran amb les malvades serps alades, per descobrir quin paper tenen en tota aquesta enrevessada història.
    A mesura que va passant el temps van descobrint més coses sobre el seu passat i els seus origens.
    A mi m'ha agradat molt aquest llibre, i el recomano a gent que li agradin els llibres d'aventures i de fantasia.

    ResponElimina
  3. Aquest llibre parla como en Jack arriba a casa i es troba els cadávers dels seus pares. Els assassins també hi són i, si nos fos per dos homes anomanats Shail i Alexander, ell també hauria acabat mort. Se l'emporten a un lloc on estarà segur i allà coneix la Victoria, qui esdevindrà la seva millor amiga.

    Màgrada molt el personatge de Jack ja que es veu com va madurante i superant els seus problemes. La Victoria també m'agrada molt però hi ha moments en que crec què no pensa dues vegades abans de fer les cosas. És un llibre ràpid de llegir i la manera en què l'escriptora (Laura Gallego) narra els esdeveniments és molt amè.

    ResponElimina