dimecres, 30 de gener del 2013

Un cocodril sota el llit

  Mariasun Landa

En J.J. és un jove que troba feina en una oficina bancària. Se'n va del poble i lloga un apartament a la ciutat de l'agència. La falta d'amics, de vida afectiva, de vida social, li provoca una malaltia de la qual se sent molt avergonyit. Quan és capaç de parlar-ne, s'adona que és molt més habitual del que es pensava. Llavors una companya de l'agència entra en la seva vida.

2 comentaris:

  1. UN COCODRIL SOTA EL LLIT:
    Aquest llibre va de que un senyor que és diu Joan Josep però li diuen J.J sempre tire les sevates a sota el llit però un dia buscan-les és va trobar una cosa dura ell va pensar que era una maleta però ell ahir no va tirar cap maleta i era un cocodril ell es pensava que era la seva imaginació.
    Li recomano a la gent que li agradin els llibres de cocodrils i una mica de misteri és un llibre que no te moltes pàgines.
    Nota:5

    ResponElimina
  2. Un cocodril sota el llit
    va sobre u noi que te un problema. Es creu que te un cocodril sota el llit i s'alimenta de sabates, i no ho diu a ningú. hi ha una noia que te el meteix problema. I el noi s'enamora de ella i l'hi demana sortir i la noia diu que si.

    Nota 7, un mica avorti el recomano els ca volen acava llibres rapits

    ResponElimina