dilluns, 18 de febrer del 2013

666 calaixos

  Jordi  Folk

Quan l'Eduard perd la seva espasa, l'avi el porta a l'Oficina d'Objectes Perduts, un misteriós indret ple de calaixos numerats fins al 665. Cada tarda, l'Eduard s'acosta a l'Oficina i aprofita per descobrir què contenen els calaixos. Aviat s'adona que allà dins se'n cou alguna de ben grossa: ¿com és que els objectes perduts semblen tenir vida pròpia?, ¿com és que la dona que està al capdavant de l'Oficina no ha parlat mai del calaix 666?, ¿què amaga, aquest calaix?

5 comentaris:

  1. 666 calaixos
    Autor: Jordi Folk
    Editorial: Barcanova
    Quan l’Eduard perd la seva espasa , l’avi el porta a l’oficina d’objectes perduts , en un misteriós indret ple de calaixos numerats fins el 665.
    A l’oficina passen unes series d’aventures molt emocionants.
    Destacaria les aventures i el misteri que hi ha son molt emocionants , no m’ha agradat gaire el final.
    L’hi recomanaria a les persones que li agradin les aventures.
    De nota li poso un 8

    ResponElimina
  2. 666 Calaixos

    Editorial Barcanova

    Un nen que es diu Eduard perd la seva espasa de joguina i, enfadat per haver-la perdut, se'n va a l'oficina d'objectes perdut. Allà no hi és i la dependenta li diu que torni al dia següent, ell hi torna i tampoc no hi es, però es fa amic de la dependenta i li deixa obrir un calaix dels 665 que hi ha...

    El llibre no m'ha agradat gaire, ja que el veig més orientat a alumnes de Primària, ja que és una barreja de realitat i fantasia i, personalment, no l'he trobat gaire creïble. Tampoc no m'ha agradat gaire el fet que la història passa sempre a l'oficina d'objectes perduts i no té diversitat d'entorns.

    Recomanaria el llibre a gent que no sigui gaire gran d'edat i qui li agradin els llibres de fantasia i aventures.

    De nota li posaria un 6, ja que no m'ha agradat gaire, però cal reconèixer que era prou entretingut.

    ResponElimina
  3. 666 CALAIXOS

    Autor: Jordi Folk

    Editorial: Barcanova

    Un dia quan l’Eduard perd la seva espasa, el seu avi el porta a l'oficina d'objectes perduts de Barcelona.

    L'Eduard es fa molt amic de la secretària i, dia a dia, li explica històries sobre objectes que hi ha a l'oficina fins que un dia el deixa obrir calaixos. L'Eduard, cada cop que obre un calaix, viu una aventura diferent.

    No me n'ha agradat gaire el principi ni el final, però cal reconèixer que és molt intrigant.

    Jo recomanaria aquest llibre a la gent a qui li agraden les aventures i els llibres d'intriga.

    Nota: 8,5

    ResponElimina
  4. Clàudia Planas ha dit:

    Aquest llibre va sobre un nen que es diu Eduard i perd la seva espasa. El seu avi el porta a l'oficina d'objectes perduts, però no troben la espasa; després l'Eduard comença a enar cada dia a veure si arrivava. Allà dins la casa, hi han 665 calaixos, i mentres esperava a que la seva espasa arribi, mira els calaixos que vol per veure el contingut que porta, però passen coses, misteris, que l'Eduard a d'enfrontar-se.

    Aquest llibre se m'ha fet una llarg té moltes imatjes i li rerecomano a la gent que els hi agradin els misteris.
    Nota: 7

    ResponElimina
  5. Marta Comellas:
    Aquest llibre va sobre un nen que perd la seva espasa , se'n va a l'oficina d'objectes perduts per veure si ha aparegut però no hi és. La noia diu que pot venir cada dia si vol i el nen va cada dia allà i la noia li deixa obrir cada dia un calaix diferent del 666 que hi han. Allà als calaixos hi han coses maravilloses qua mai podries tenir.

    OPINIÓ PERSONAL:
    Aquest llibre el principi no em cridava molt l'atenció però cada vegada que llegeixes més trobes el llibre més interessant. Aquest llibre té una mica d'intriga i misteri.

    NOTA: 6

    ResponElimina