dimarts, 12 de febrer del 2013

L' ocupant

 Angel Burgas

Després d'una baralla amb uns companys de l'institut, l'Albert mira d'escapar-se'n i busca refugi a les ruïnes d'una fàbrica. Allà es troba amb un personatge inquietant i deforme que li demanarà ajuda per a enfrontar-se a una criatura estranya que sembla viure al soterrani de l'edifici.

1 comentari:


  1. L'ocupant
    Autor: Àngel Burgas
    Editorial:Oxford University Press Espanya
    Després d'una baralla amb uns companys de l'institut, l'Albert corre i busca un refugi a les ruïnes d'una fàbrica on sempre hi han agut històries a les quals els nens li tenen molta por. Allà es troba amb un personatge inquietant i estrany que li demanarà ajuda a enfrontar-se a una criatura estranya que sembla viure al soterrani de l'edifici.
    La història arrenca a l'àmbit escolar d'un institut, però es va convertint a poc a poc en un relat de realisme màgic, on queden desdibuixats els límits entre la realitat i la fantasia.És una narració intensa que no dóna respir al lector.

    Opinió personal:És un llibre que al començament sembla el típic llibre de fantasia, però mica en mica te n'adones que tot és real. M’ha agradat molt ja que no pots deixar de llegir i no et deixa ni un respir.
    Li recomanaria a les persones que els hi agradin els llibres de acció i una mica de terror.
    Nota:9

    ResponElimina