dilluns, 4 de febrer del 2013

La Júlia i la dona desapareguda

Manuel Valls

La Júlia, una noia de catorze anys, ha anat a estudiar a casa d'un company de curs: en Kike. En Kike surt un moment i, mentrestant, la Júlia observa, a través de la finestra de l'habitació, l'assassinat d'una dona. La Júlia en fa la denúncia, però el pressumpte assassí explica a la policia que es tractava de l'assaig del fragment d'un film en el qual havia d'intervenir la seva dona... La Júlia, però, vol desentrellar el misteri. La seva vida corre perill.

2 comentaris:

  1. Era una nena que es deia Júlia. Estava estudiant a casa d'un amic seu, i mirant per la finestra va veure al pis del davant, com un home estrangulava a una dona. La Júlia es va desesperar i no sabia ni el que fer, però es va callar fins l'endemà. Ella li va explicar a la policia, als seus pares,... però ningú la creia. Ella igualment continuava investigant i de tan en tan aconseguia alguna pista, però hi havia coses que no li quadraven, fins que un dia van anunciar pel telenotícies que havien trobat un cadàver i efectivament va ser el que ella havia estat investigant.
    Nota:10!
    Li recomano a tothom que li agradi l'intriga i el misteri.

    ResponElimina
  2. La Júlia és una nena molt curiosa que va l'institut, de moment no li va bé i per això els seus pares decideixen portar-la a casa d'un nen perquè estudï millor.
    A casa d'aquell Nen passa una cosa que a la Júlia li impacte molt, i és que desde la finestre veu a un home estrangular a una dona i l'arrosegava agafant-la pels cabells.
    Ella espantada va a la polícia i van a interrogar al home que suposadament havia matat a aquella pobre dona, peró quan van l'home els i diu que no ha estat ell,peró la Júlia nota que està mentint per tant investiga la seva desaparició sola, perqué ningú se la creu.
    I aquí està al misteri si vols saber qui l'ha matat llegeix el llibre.

    ResponElimina