dilluns, 4 de febrer del 2013

M

  Lolita  Bosch

M té 16 anys, és un bon estudiant i un bon company d'institut, té algun amic i compta amb la simpatia i l'amistat de l'entrenador de l'equip de bàsquet; de tota manera no és capaç d'explicar a ningú el que passa a casa seva. Solament pensa a poder començar a treballar ben aviat per treure la mare i la germana d'aquell infern. El comportament del pare impedeix que les persones del seu voltant creixin, es facin lliures, siguin responsables: destrueix. Aniquila, literalment.

2 comentaris:

  1. Laia.f.t 1rC

    Aquest llibre m' agradat bastant, és trist i a la vegada intrigant.
    De vegades em perdia una mica però enseguida sabia per on anava.
    També m'agradat que ho expliques en primera persona.

    Li recomanaria a la gent que està en contra del maltracte, però no molt a les persones sensibles.

    De nota li poso un 8'50

    ResponElimina
  2. L'historia parla d'un noi “M”, que viu amb els seus pares i la seva germana. Tot sembla molt normal, però a casa viuen amb angoixa i impotència, perquè el pare maltracta a la mare. Així que es relata els punts de vista i la manera que ho viu un nen.

    M'ha agradat molt, perquè és molt fàcil de llegir i la lectura no es fa pesada, ja que sempre passen esdeveniments. També he trobat molt interessant de la manera que s'explica l'historia, perquè hi ha salts al futur . El personatge principal és simple i encertat (m'ha arribat molt). El tema és interessant i veus com gent malauradament viu aquesta situació.

    Li recomanaria el llibre a la gent que els agradin els llibres de intriga .

    Nota : 9

    ResponElimina