dijous, 7 de febrer del 2013

Un piercing en el corazón

Marisa López Soria

Galas, un adolescente brillante, se enamora de Elisabeth, la chica más guapa del colegio. El enamoramiento y el posterior fracaso de la relación modifican la conducta de Galas: se aleja de su amigo, se vuelve huraño y en junio sus notas no son las esperadas. Una vez superado el duelo del abandono, Galas vuelve a ser quien era.
Un piercing en el corazón recoge en su título el espíritu de esta obra de temática clásica, el amor, teñida de actualidad y ternura.

1 comentari:

  1. Aquest llibre va d'una noia que es diu Elisa, i té quinze anys, és una adolescent rebel, maleducada, pesada, però tot el contrari que el Joan Riquelme, que és un noi molt ben educat. El Joan Riquelme, o també dit el Galàxia, era el més "empollón" de l'institut. Quan va començar a sortir amb l'Elisa, va descobrir sensacions i sentiments, va començar a oblidar-se dels seus amics i amigues, i estar més temps per ella que no pas per els seus amics i amigues i també va deixar els estudis. Llavors un dia va decidir tallar amb l'Elisa i deixar la relació perquè no anava molt bé, i llavors l'Elisa va a tornar a ser la noia rebel, maleducada, pesada i el Joan Riquelme tot el contrari que ella.

    A mi m’ha agradat moltíssim aquest llibre perquè té molts sentiments per les persones que estan o estaven enamorades, perquè parla de que a vegades ens allunyem dels amics i amigues i deixem els estudis. Però això no passa en totes les persones pots tindre xicot i a la vegada estar per als estudis i per als amics i amigues, però si ets una persona que sempre estàs pensant amb ell és normal que t'allunyis dels amics i amigues i deixis els estudis. Però igualment jo recomano aquest llibre perquè ús agradarà molt i pot ser ús dona sentiments.

    ResponElimina