dijous, 7 de febrer del 2013

Vacances inoblidables

 Eva Rodríguez Pérez

El personatge d'aquest llibre es diu pere té setze anys viu a santa Eugenia de Berga que es un poble molt petit de 2000 persones.
L' institut ha acabat les classes perquè comencen les vacances.Avui quan acabin les classes ens donen les notes.El pere està nerviós perquè ha suspés dos assignatures. Després de l'institut el Pere i els seus amics aniran al camp de futbol com sempre per parla de les seves coses per jugar a fútbol ... Ell decideix en anar de vacances a Lloret.
Els pares del Pere s'enfaden perquè ha suspés dos materies. Els seus pares li diuen que ha de treballar i ha d'estudiar tot l'estiu.Els seus pares no li donen permís per anar de vacances a Lloret.El pere s'enfada perquè vol anar a Lloret.

1 comentari:

  1. Vacances Inoblidable
    Protagonista: Pere
    Vacances inoblidables, parla d’un alumne que es diu Pere, té 16 anys i viu a Santa Eugènia de Berga.
    Santa Eugenia de Berga és un poble molt petit de dos mil habitants. I ell viu en una casa molt gran amb els seus pares i la seva germana i el seu gos.
    I avui és un dia molt especial perquè ha acabat l’institut i comença a fer vacances, esta molt nerviós. Perquè ell ha suspès 2 assignatures: mates i geografia i el seus pares no el deixaran sortir. Haurà d’estudiar totes les vacances .
    Els seus amics Pol i Arnau també han suspès però en Jordi i en Tomàs i la Mònica han aprovat. I el seus amics aniran a Lloret de Mar, i ell també vol poder–hi anar amb seus amics, però el seu pare no li deixa anar.
    I un dijous es va quedar sol a casa estudiant, i els seus pares van anar a passejar al Ruffus i la seva germana era amb els seus amics i ell va veure un anunci a l’ordinador. Era de la venda d’entrades per veure Els OKUPATS a Barcelona el dissabte 18 de juliol a les 21:00.
    Dissabte! Ell va preparar les coses: el mòbil, el mapa, unes coses de menjar, etc., però no va agafar l’entrada, i va sortir de casa cap a la parada de autobús. I quan era a Barcelona, ja eren les 3 de tarda i faltaven sis hores i va trobar una plaça immensa plena de gent i va menjar un entrepà. Ja eren les nou i volia entrar per veure els OKUPATS.
    Però quan era a la porta un home li va demanar l’entrada i ell no la va trobar. Estava molt trist i enfadat i no va poder entrar. Va quedar-se a fora escoltant i prou.
    I després va perdre el tren de Vic. Per això va arribar a Santa Eugènia de Berga en taxi. Va haver de prometre que els seus pares pagarien el taxi. Quan va arribar a casa els seus pares li van dir que ja en parlarien l’endemà i ell va anar a dormir. L’endemà va anar amb seus amics i va explicar que havia anat a veure els OKUPATS.

    ResponElimina