dimecres, 6 de març del 2013

El gat negre i altres contes d'horror

  Edgar Allan Poe

Les estances fosques i els soterranis tenebrosos, la presència amenaçadora de personatges de psicologia complexa i malaltissa i l atmosfera de malson que impregna els relats d Edgar Allan Poe es deuen més a la ment turmentada del seu autor que no pas al gènere gòtic que el va inspirar. En els contes de Poe, l espant i l horror que tenallen el lector són sovint el resultat d una exploració psicològica del subconscient, de la indagació en els racons més obscurs de la ment humana: és d aquí d on provenen les imatges delirants que indueixen els protagonistes d alguns relats a assassinar, i és aquí on coven els folls desitjos de venjança que culminen en crims atroços.

1 comentari:

  1. Aquest és un llibre ple d'històries de terror. Són històries fosques i obscures amb molta intriga.

    M'ha agradat molt aquest llibre, sobretot perquè m'agrada el gènere de terror. Trobo que l'autor és molt bo, i trobo que de la manera en la que escriu, és molt fàcil posar-se en la pell dels personatges. He notat que només llegint tenia una mica cangueli.
    Recomano aquest llibre a la gent que li agrada el gènere de terror i també a qualsevol persona que li agradi llegir en general.

    ResponElimina